Monetize Ad: Oficijelni partner Ladies In Awards 2022

2
Promotivni tekst
Monetize Ad: Oficijelni partner Ladies In Awards 2022
Foto: Monetize Ad / Ladies In Awards

U Domu Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, u četvrtak 15. decembra, održan je Izbor za ženu godine 2022. Tom prilikom je Monetize Ad kompanija, kao oficijelni partner, ženi godine iz oblasti nauke, uručila priznanje i poklonila specijalno prvo izdanje 3D CRYSTAL HYALURON seruma, koji u prodaju kreće u januaru 2023. godine.

Ladies In Awards je najglamurozniji događaj u Bosni i Hercegovini, koji slavi najuspješnije bh. žene i na vrlo inspirirajući način stavlja u fokus uspjehe različitih profila žena iz našeg okruženja.

Kruna uspjeha bh. žena jeste titula "Žena godine" u 12 različitih kategorija. Monetize Ad je uručila priznanje, kao i hijaluronski serum najboljoj bh. naučnici, Esmeraldi Dautović i nositeljici laskave titule „Ladies In ambasadorica“ za 2023. godinu, Sedini Memagić.

Ladies In Awards
Foto: Monetize Ad: Ladies In Awards

Hijaluronski serum i prednosti korištenja za organizam, predstavljeni su na ovogodišnjem Simpoziju magistara farmacije, održanom u Sarajevu. Svečano predstavljanje svih benefita seruma, predvodila je Dr. Musfaha Burgić.

U sklopu promocije proizvoda, najavljena je i nova aplikacija, PharmacyLead, koju će Monetize Ad kompanija plasirati u skorije vrijeme. Riječ je o prvoj aplikaciji na području BiH, s ciljem isticanja novog izvora finansiranja za magistre farmacije i potpunog približavanja targetiranim pacijentima i pacijenticama.

Više o aktivnostima kompanije Monetize Ad možete pronaći na Instagram i LinkedIn profilima.

Ladies In Awards
Foto: Monetize Ad: Ladies In Awards

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije