Erasmus plus studentice i studenti u posjeti kompaniji Monetize Ad

0
Promotivni tekst
Erasmus plus studentice i studenti u posjeti kompaniji Monetize Ad
Foto: Monetize Ad / Posjeta Erasmus+ studenata

Članice i članovi evropskog programa za razmjenu studenata, Erasmus plus, su jučer posjetili prostorije kompanije Monetize Ad. Jedan od osnivača Ajdin Brković, kao i operativni direktor Amar Tanović, su prisutnima predstavili sistem rada kompanije, nakon što su imali priliku da posmatraju rad svakog odjela u glavnoj poslovnici firme.

"Riječ je o posjeti koju su predstavnici Erasmus+ programa predložili kompaniji Monetize Ad, s ciljem nadogradnje teoretske prakse studenata/ica iz različitih oblasti poslovanja na tržištu. Mladi su razgovarali s osnivačima Monetize Ad firme i postavljali pitanja koja se tiču i razvoja kompanije, ali i savjeta za lakši razvoj privatnog biznisa u digitalnom marketingu. Kao kompanija se trudimo pružiti najbolje uslove za rad i to prikazati mladim ljudima, koji će sutra možda biti ili naši zaposleni, ili naši saradnici", kažu predstavnice Odjela za odnose s javnošću.

Erasmus+ je evropski program, koji kroz različite stipendije podržava modernizaciju obrazovanja, razmjene studenata, kao i zapošljavanje mladih u Evropi, što ga čini posebnim programom za osposobljavanje mladih ljudi za tržište rada.

Posjeta Erasmus+ studenata
Foto: Monetize Ad / Posjeta Erasmus+ studenata

"Naš cilj je da pružimo priliku za zaposlenje mladima bez prethodnog radnog iskustva, kako bi osigurali njihov daljnji profesionalni razvoj. Ova posjeta je doprinijela razmjeni stečenih iskustava i nadamo da smo dio naše atmosfere prenijeli na naše goste, kako bi im mogla poslužiti kao motivacija za budući profesionalni razvoj", riječi su operativnog direktora, Amara Tanovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije