Kompanija Robot: Otvorenje novog prodajnog centra kao pomoć građanima

Sponzorisani tekst
Kompanija Robot: Otvorenje novog prodajnog centra kao pomoć građanima
Foto: Robot / Robot u Matuzićima, Doboj-Jug

Kompanija Robot bogatija je za još jedan prodajni centar. Robot je 20.3.2020.godine u mjestu Matuzići Doboj-Jug otvorio novu trgovinu na 6.000 metara kvadratnih, te zaposlio 80 novih radnika.

"’Iako smo planirali odgoditi otvorenje našeg novog prodajnog centra zbog trenutnih dešavanja u zemlji i regiji, odlučili smo suprotno. Odustali smo od mnogobrojnih aktivnosti koje su prvobitno planirane, onemogućili bilo kakva masovna okupljanja, te organizovali put do sigurne kupovine. Smatramo da je u ovom momentu najpotrebnije našim građanima obezbijediti dovoljne količine osnovnih životnih proizvoda, koje su ovih dana u deficitu, te im na taj način olakšati i dati mogućnost kupovine. Pri tome zaposleno je novih 80 radnika, što je u ovim momentima za Doboj-Jug ohrabrujuća situacija. Kako je trgovina obezbijeđena dovoljnim količinama svih roba, na ovaj način smo djelomično umirili građane i obezbijedili njihove potrebe, a sve u cilju smanjenja panične situacije u zemlji. Trudimo se obezbijediti dovoljne količine svih roba i u ostalim trgovinama, kako bi se kupovina odvijala nesmetano.

Robot u Matuzićima, Doboj-Jug - undefined

Foto: Robot: Robot u Matuzićima, Doboj-Jug

Uložili smo sve svoje resurse u rješavanju trenutnih prepreka, te se nadamo da ćemo zajedno prevazići novonastalu situaciju. Napominjemo da se roba i dalje isporučuje prema redovnim isporukama, deficitarna roba dolazi sporije u ograničenim količinama zbog dužeg zadržavanja na graničnim prelazima, što je ujedno i jedini razlog kašnjenja takvih vrsta proizvoda u svim trgovinama, ali razloga za paniku nema", saopćeno je.

Robot u Matuzićima, Doboj-Jug - undefined

Foto: Robot: Robot u Matuzićima, Doboj-Jug

Maksimalna posvećenost kupcima, briga o radnicima, niske cijene u ključnim momentima, samo su neki od pokazatelja društveno odgovorne pozicije i uloge ovog domaćeg trgovačkog lanca. Važno je znati na koga možemo računati u teškim trenucima, kompanija Robot je zasigurno jedna od njih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije