BiH / Poruka iz Robota: Bez straha i panike, odgovornost u ključnim momentima

18. 03. 2020. u 11:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 41

Kompanija Robot kao i sve ostale trgovine na nivou države, nastoji održati stabilnu situaciju sa opskrbom hrane i osnovnih životnih proizvoda u ovim trenucima, saopćeno je iz ove kompanije.

"Trudimo se obezbijediti dovoljne količine proizvoda u prodajnim centrima kompanije Robot koji se nalaze u Federaciji i RS-u . Intenzivno koristimo sve raspoložive resurse za snabdijevanje trgovina robom. Kompanija Robot posjeduje velike skladišne kapacitete, pri čemu je obezbijeđena zaliha proizvoda. Konstantno radimo na punjenju polica, te ukoliko ne vidite određene proizvode, molimo vas za strpljenje, jer zbog povećanog obima prodaje ne stižemo blagovremeno izvršiti nadopunu polica. Kompanija Robot održava odličnu koordinaciju sa domaćim proizvođačima i dobavljačima koji kontinuirano rade na isporukama robe za sve naše trgovine prema utvrđenom rasporedu.

Bez obzira na razvoj situacije, kompanija Robot stoji na raspolaganju svojim kupcima, te ćemo kao i uvijek raditi na zadovoljenju njihovih potreba. Dugogodišnje povjerenje naših kupaca zaslužuje bezuslovnu podršku kompanije Robot.

Svakodnevno radimo na dezinfekciji naših trgovina te smo obezbjedili zaštitnu opremu za sve naše radnike", saopćili su iz Robota.

Tagovi: Robot

NEMA KOMENTARA