Dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda: Poklon bon k'o bombon

Promotivni tekst
Dobitnici trećeg kruga nagradne igre BBI banke i Mastercarda: Poklon bon k'o bombon
Foto: BBI Banka / Dobitnici trećeg kruga nagradne igre
BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje do 15. decembra 2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM.

Izvlačenje dobitnika za treći mjesec nagradne igre provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – Poklon bona Amko komerc u vrijednost: 500 KM je Emin Mušić iz Bosanske Krupe. Drugu nagradu u vrijednosti 400 KM - Poklon bon Bingo dobila je Elvira Šišić iz Tuzle. Treću nagradu – Poklon bon BBI Centar u vrijednosti 300 KM osvojili su Muhamed Živojević iz Goražda i Sead Iljazović iz Tuzle.

"Klijent sam BBI banke godinama i imam samo riječi hvale za sve zaposlene u filijali Goražde. Ovo je prvi put da sam nešto dobio i bonove ću iskoristiti za kupovinu u BBI centru, a supruga će odlučiti šta će to biti", kaže Muhamed Živojević.

Sretni dobitnici – Poklon bonova Domod u vrijednosti od po 300 KM su Rašid Kasumović iz Travnika i Asmir Kedić iz Sarajeva. Priliku da kupe nešto korisno u Imtecu imat će sretni dobitnici poklon bona u vrijednosti od po 300 KM Amar Hadžija iz Sarajeva i Amel Boškailo iz Čapljine.

Poklon bonovi Tehnomag u vrijednosti 300 KM idu u ruke Suvade Šuman iz Goražda i Sanje Fazlagić iz Sarajeva.

"Hvala BBI banci i Mastercardu na ovim divnim poklonima. Potrebni su mi neki mali kućanski aparati, tako da je nagrada stigla u pravi čas. Nastavit ću i dalje koristiti se uslugama BBI banke i plaćati BBI Mastercard karticom", govori Suvada Šuman.

Nagradna traje do 15. decembra.

Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i glavne nagrade: poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domoda, Imteca i Tehnomaga širom BiH.

Sva dodatna pitanja mogu se uputiti na e-mail adresu info@bbi.ba ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije