BBI banka i MasterCard nagrađuju: Karticu provuci, auto izvuci

Radiosarajevo.ba
BBI banka i MasterCard nagrađuju: Karticu provuci, auto izvuci
BBI banka u saradnji sa MasterCardom pokrenula je nagradnu igru „Karticu provuci, auto izvuci“ za sve korisnike BBI Debit MasterCard i Gold Debit MasterCard kartica.

Učešće u nagradnoj igri, koja je počela  1. jula i trajat će do 31. decembra ove godine, mogu uzeti korisnici BBI MasterCard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 10 KM, odnosno zbir transakcija od 100,00 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u nagradnoj igri. Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od tri glavne nagrade.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade – laptop HP 250G4, smartTV panasonic TX-40DS400E i mobitel samsung galaxy J710. 

Izvlačenje dobitnika za drugi mjesec nagradne igre, mjesec avgust provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo  sudjelovanja u nagradnoj igri. Dobitnik prve nagrade smartTV panasonic TX-40DS400E je Adnan Branković, student prve godine Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Po nagradu, sa Adnanom je došla i majka Besima. 

„Zahvaljujemo se BBI banci i MasterCardu na ovako lijepoj nagradi. Želim istaći kako cijela naša porodica koristi usluge BBI banke, a sin Adnan još od osnovne škole, kada je njegov razred otvorio štednju upravo u BBI„ kaže Besima Branković.

Dobitnica druge nagrade – laptopa HP 250G4 je Maja Krupalija iz Sarajeva, diplomirana ekonomistica  i majka troje djece.

„Veoma sam zadovoljna uslugama BBI banke, a ljubaznost osoblja je na visokom nivou.  Odabir banke vršim prema ljubaznosti službenika, a za BBI banku osim ljubaznog osoblja opredijelilo me i to što posluje u skladu sa etičkim principima. Najčešće, osim plaćanja karticom, koristim usluge eBankinga i mBankinga. Plaćam račune elektronski i više nemam hrpe nepotrebnih papira, a kako često poslom putujem dovoljno je da uz sebe imam BBI MasterCard i ne moram briniti o valutama i o plaćanjima gdje god da se nalazim. Laptop će našoj porodici svakako dobrodoći jer već i djeca traže svoj kompjuter“, kaže Krupalija.

Treću nagradu, mobitel samsung galaxy J710, dobio je Uzeir Bašić, diplomirani inžinjer građevine. 

Nagrade dobitnicima uručio je Damir Zukanović, rukovodilac Filijale Sarajevo.

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, a izvlačenje dobitnika za septembar bit će organizirano prvog četvrtka u oktobru.

Osim mjesečnih nagrada,  organizatori su za sve korisnike BBI MasterCard kartica pripremili i tri glavne nagrade - automobil hyundai i20, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Zainteresirani više informacija mogu dobiti putem e-mail adrese: info@bbi.ba ili pozivom na besplatni info broj 0800 200 20, svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije