Intesa Sanpaolo Banka i Visa predstavili novu kampanju

0
Radiosarajevo.ba
Intesa Sanpaolo Banka i Visa predstavili novu kampanju
Foto: Intesa Sanpaolo Bank / Marco Trevisan

Intesa Sanpaolo Banka BiH i Visa predstavili su danas novi proizvod -  Visa Platinum debitnu karticu, kao i spot za kampanju koja će pratiti predstavljanje ove kartice javnosti.

Iznenađenje za predstavnike i predstavnice medija bio glumac u spotu koji nosi kampanju - proslavljeni bosanski režiser Danis Tanović.

Predstavnici Intesa Sanpaolo Banke i kompanije Visa su objasnili o kakvom proizvodu se radi.

"Intesa Sanpaolo Banka je jedna od najvećih i najuspješnihih banaka u BiH. Drago mi je što ću živjeti u ovoj zemlji i da ću upoznati njene ljude i krajeve. Marljivo radimo i pripremamo velike planove i projekte koji će uskoro biti na tržištu. Visa Platinum kartica je prva u nizu naših inovativnih kvalitetnih premium proizvoda, koje ćemo predstaviti našim postojećim i novim klijentima", kazao je Marco Trevisan, novi predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo banke.

Marco Trevisan - undefined

Foto: Dž.K./Radiosarajevo: Marco Trevisan

On je dodao da je Visa Platinum kartica najbolji Visa proizvod na bh. tržištu.

"Ovaj proizvod bh. korisnici vjerovatno nikada prije nisu vidjeli. Čvrsto vjerujemo u inovacije, ljepotu i prednosti ove kartice. Iz tog razloga smo se odlučili na saradnju sa Danisom Tanovićem. Ovakva izvrsna kartica, zaslužuje izvrsnog ambasadora poput gospodina Tanovića", istakao je Trevisan.

Intesa Sanpaolo Banka i Visa predstavili novu kampanju - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Intesa Sanpaolo Banka i Visa predstavili novu kampanju

Prisutne je pozdravila i Maida Slatina Mehmedagić, menadžer za razvoj biznisa za BiH kompanije Visa.

"Kompanije Visa i Intesa Sanpaolo banka oduvijek su bile posvećene inovacijama i ideji da potrošačima omoguće najbolje načine plaćanja te me posebno raduje što ovoga puta naše usluge proširujemo ka kategoriji premium korisnika pružajući im pored sigurnog i komfornog iskustva plaćanja, proizvod koji prati njihove životne stilove", rekla je Maida Slatina Mehmedagić.

O ovoj kampanji govorio je Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH: 

"Kada smo razgovarali o konceptu spota za jedan ovakav proizvod, logičan slijed stvari je bio da odaberemo lice koje ima lični i poslovni uspjeh, kredibilitet, integritet, profesionalnost - ukratko neko koga će ljudi s lakoćom povezati sa svim ovim terminima i onim vrijednostima koje mi kao banka njegujemo, a kojih je Visa Platinum kartica zapravo cijeli skup. U tom trenutku je ime Danisa Tanovića došlo kao prirodan odabir", rekao je Termiz.

Intesa Sanpaolo Banka i Visa predstavili novu kampanju - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Intesa Sanpaolo Banka i Visa predstavili novu kampanju

Bosanski režiser Danis Tanović na početku svog obraćanja pohvalio je poziv navodeći da je radio sa sjajnom ekipom.

"Ideja da stanem ispred kamere bila je uzbudljiva i zabavna. Povremeno je potrebno izaći iz zone komfora da biste susreli nove izazove i zabavili se. Rad na spotu je bio upravo to - zabavno, odlično iskustvo, a siguran sam da će se to u onome što će gledaoci vidjeti i osjetiti", kazao je režiser Tanović.

Pogledajte spot:

Brojne prednosti kartice

Visa Platinum kartica je vezana uz tekući račun korisnika.

Uz sada već uobičajeno beskontaktno plaćanje, kartica je opremljena i 3D secure kodom za sigurno plaćanje putem interneta. Gotovinu je moguće podići na bankomatima Intesa Sanpaolo Grupe na 10.000 lokacija u zemlji i inozemstvu bez provizije. Odlična vijest je i to da korisnici ove kartice mogu biti opušteniji od drugih.

Naime, sve kupljeno sebi ili drugoj osobi, a plaćeno Visa Platinum karticom Intesa Sanpaolo Banke, je narednih 90 dana osigurano. Uz ovu karticu, kako je danas rečeno, nema brige o eventualnim oštećenjima, krađi ili gubitku kupljenog proizvoda.

"Vlasnici ove kartice mogu biti opušteniji od ostalih u slučaju gubitka, krađe ili oštećenja. Visa Platinum kartica uvodi korisnika u velike privilegije, a neke od njih su popusti u preko 900.000 hotela širom svijeta. Tu su i pogodnosti rent-a-car usluge, pa će imaoci kartica imati popuste i prilikom iznajmljivanja automobila u Avisu", podvukla je Slatina Mehmedagić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije