BH Telecom i ASA Osiguranje korisnicima nude dodatno osiguranje mobilnih uređaja

1
Promotivni tekst
BH Telecom i ASA Osiguranje korisnicima nude dodatno osiguranje mobilnih uređaja
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Samir Jusufović, Muamer Hadžović i Adnan Hodžić

U Sarajevu je danas potpisan ugovor o pružanju usluge dodatnog osiguranja mobilnih elektroničkih uređaja između predstavnika BH Telecoma d.d. sarajevo i ASA Osiguranja d.d.d Sarajevo kojim će BH Telecom svojim korisnicima omogućiti bezbrižnije korištenje kupljenih uređaja. 

Ovom uslugom BH Telecom je obogatio svoju ponudu i dodatno unaprijedio korisničko iskustvo, što je ujedno i jedan od strateških ciljeva kompanije.

"BH Telecom kao dokazni lider na bosanskohercegovačkom tržištu u ponudi i prodaji elektroničkih uređaja je ovom jedinstvenom uslugom obogatio portfolio dodatnih usluga svojim korisnicima. Korisnici već danas uz potpisivanje ugovora o asembliranoj usluzi, uslugu dodatnog osiguranja mogu ugovoriti na svim prodjanim mjestima BH Telecoma", istakao je Muamer Hadžović, izvršni direktor za razvoj i poslovanje ove kompanije.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

ASA Osiguranje je partner BH Telecoma za pružanje ove usluge. U toku pregovora za svoje korisnike  izabrao je najbolje domaće osiguravajuće društvo, sa tradicijom u najbržoj isplati i nadoknadi nastale štete. 

"ASA osiguranje je domaće osiguranje koje je poznato našim građanima. Ponosni smo da uvijek tragamo za inovacijama i slušamo potrebe klijenata i tržišta mobilne telefonije i samog osiguranja. Mislim da smo napravili projekt koji će doprinijeti da klijenti budu zadovoljniji. Nadam se da će dosadašnja saradnja sa BH Telecomom biti uspješnija", kazao je Adnan Hodžić, predsjednik uprave i direktor Društva ASA Osiguranja d.d. Sarajevo. 

Predstavnici BH Telecoma i ASA Osiguranja potpisali ugovor - undefined

Foto: Dž.K./Radiosarajevo: Predstavnici BH Telecoma i ASA Osiguranja potpisali ugovor

Usluga je namijenja pretplatnicima koji pri kupovini nekog mobilnog uređaja iz bogate asemblirane ponude BH Telecoma potpišu ugovOr na 24 mjeseca. 

Istovremenim pristupanjem osiguranju ASA, uz određenu cijenu  mjesečne naknade, ostvaruje se pravo na pokrivenost od štete na uređaju koja nije obuhvaćena redovnom garancijom proizvođača. 

Samir Jusufović, izvršni direktor izvršne direkcije za pravne poslove, upravljanje organizacijom i ljudskim resursima poručio je "inovativan proizvod koji mi prvi nudimo i olakšat će pristup našim korisnicima i ne moraju se više brinuti:šta ako se ošteti. Ponosan sam da je ovo naš domaći proizvod koji je vrlo koristan. Želimo vam ugodno korištenje naših uređaja i usluga". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije