Sjajna ponuda / Ostvarite popuste s Debit MasterCard karticom UniCredit Bank!

31. 05. 2016. u 14:04:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Deset posto popusta na sve artikle na HIFA GROUP benzinskim pumpama, u CM cosmetic marketima, a srijedom i u svim BINGO trgovinama!

UniCredit Bank, u saradnji sa svojim partnerima, nagrađuje klijente s 10 posto popusta za plaćanje Debit MasterCard karticom u periodu od 1. juna do 31. jula 2016. Popuste je moguće ostvariti na HIFA GROUP benzinskim pumpama, u CM cosmetic marketima i BINGO trgovinama. Na HIFA GROUP benzinskim pumpama i u CM cosmetic marketima popust od 10 posto moguće je ostvariti svaki dan tokom trajanja kampanje, dok je popust od 10 posto u BINGO trgovinama moguće ostvariti svake srijede tokom trajanja kampanje. Popusti važe za sva prodajna mjesta navedenih partnera (osim HIFA PETROL benzinske pumpe Rajlovac, Zabrđe bb, Sarajevo i benzinske pumpe HIFA BENZ Travnik) i za sve artikle, bez obzira na iznos transakcije.

Omogućavanjem ovih popusta UniCredit Bank i MasterCard žele nagraditi povjerenje svojih klijenata.

UniCredit Bank zamijenila je dosadašnje Maestro i Visa Electron debitne kartice novom Debit MasterCard karticom. Nova kartica je tehnološki naprednija i korisnicima pruža više mogućnosti, u vidu jednostavnijeg i bržeg plaćanja putem beskontaktne tehnologije. Dodatno, Debit MasterCard kartica štedi vrijeme direktnim plaćanjem na prodajnim mjestima bez potrebe za prethodnim podizanjem gotovine na bankomatu / šalteru banke, smanjuje rizik nošenja gotovine, jer se izgubljena kartica može odmah blokirati i osigurana je od zloupotrebe i omogućava jednostavniju kontrolu troškova putem mjesečnog izvoda na računu ili uvidom u stanje na računu u svakom trenutku putem bankomata UniCredit Bank ili m-ba/ e-ba usluge.

Dodatne prednosti Debit MasterCard kartice su: isplata gotovine bez naknade u inozemstvu na više od 19.000 bankomata članica Grupe UniCredit za korisnike JES! Paket računa, uplata sredstava na račun putem uplatno-isplatnih bankomata UniCredit Bank, kupovina GSM prepaid dopuna/bonova na bankomatima UniCredit Bank i drugih banaka koje su omogućile ovu mogućnost, kupovina proizvoda i usluga bez naknade plaćanjem na POS terminalima u zemlji s istaknutim znakom brenda kartice.

Više informacija moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, na web stranici www.unicredit.ba, ili putem besplatnog info telefona 080 081 051.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA