Poznati reper modifikovao Rolls-Royce Cullinan: Totalno uklonio krov!?

1
Radiosarajevo.ba
Poznati reper modifikovao Rolls-Royce Cullinan: Totalno uklonio krov!?
Foto: Car Effex / Modifikovani Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce Cullinan je jedan od najluksuznijih SUV-ova na tržištu, ali je također i jedan od najmasivnijih.

Možda itekako svjestan činjenice da ne može učiniti da njegov Cullinan izgleda još neobičnije, reper Lil Uzi Vert nedavno ga je poslao u američku radionicu Car Effex na radikalnu transformaciju, pretvarajući ga u Rolls-Royce kakvog nema niko drugi, piše Jutarnji.hr.

Ovo nije prvi modifikovani Cullinan koji smo vidjeli. Međutim, dok većina dobiva bodykit ili novi set točkova, Car Effex otišao je korak dalje i u potpunosti uklonio krov SUV-a iz prvog reda u sam zadnji dio automobila. Nije ni kabriolet, što znači da je automobil sada prilagođen samo savršeno sunčanim danima.

Nevjerojatne snimke stižu iz SAD-a, tornado poharao ovaj grad: 'Situacija opasna po život, bježite'

Nevjerojatne snimke stižu iz SAD-a, tornado poharao ovaj grad: 'Situacija opasna po život, bježite'

Dizajn nas podsjeća na poznati Maybach Landaulet iz 2009., kao i na noviji G650 Landaulet. Jedina razlika je u tome što su ta dva zapravo imala sklopivi mekani krov, što ih je činilo mnogo praktičnijim.

Gepek Rolls-Roycea je transformisan i sada uključuje veliku pločicu s natpisom "Cullinan Vert Edition" i namjensku kutiju zvučnika neposredno iza zadnjih sjedišta. Gepek je također presvučen smeđom kožom s crnim tepihom, što doprinosi luksuznom dojmu SUV-a.

Modifikovani Rolls-Royce Cullinan
Foto: Car Effex: Modifikovani Rolls-Royce Cullinan

Car Effex također je potpuno preuredio unutrašnjost SUV-a novom smeđom kožom, iako nam je teško povjerovati da je koža kvalitetnija od one koju bi Rolls-Royce izvorno stavio.

Rolls-Royce Spectre: Električna "jahta na cesti" od tri tone

Rolls-Royce Spectre: Električna "jahta na cesti" od tri tone

Napravljeno je nekoliko završnih detalja u unutrašnjosti Cullinana. Na primjer, okviri prozora i ručke na vratima sada su u crnoj boji, dok se također nalazi na setu novih naplataka u bijeloj nijansi. Prednja maska također je obojena pola u bijelo, a pola u ljubičasto. Tuner je zatim okupao Spirit of Ecstasy dijamantima te promijenio izgled njegovog lica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije