Porsche Experience 2019: Prođoh srednjom Bosnom kroz gradove

J. M.
Porsche Experience 2019: Prođoh srednjom Bosnom kroz gradove

I ove godine su Porsche Centar Sarajevo i regionalna kancelarija Porschea za Istočnu i Centralnu Europu organizirali tradicionalnu probnu vožnju za postojeće i potencijalne kupce, ali i predstavnike medija.

BiH se tako ponovo našla među europskim zemljama koje su bile domaćin manifestacije Porsche Experience 2019 tokom koje se moglo isprobati 10-ak modela prestižne njemačke marke: 718 Cayman GTS, 911 C2 S, 911 C4S Cabrio, 911 C4 S, Macan S, Panamera GTS, Panamera Turbo S E Hybrid ST, Cayenne S, Cayenne Turbo, Cayenne Coupe Turbo.

Prvog dana organizirana je probna vožnja do Mostara za kupce da bi na kraju i predstavnici medija isprobali nove modele Porschea na relaciji Sarajevo – Visoko – Kiseljak – Kreševo – Tarčin – Hadžići – Igman – Lukavica – Sarajevo.

"Ovo je 13. Porsche Experience u BiH, opet na novoj relaciji. Ponovo smo imali pomoć instruktora vožnje Porschea. Ova manifestacija je dobra prilika za novinare i potencijalne kupce da isprobaju sve modele, posebno novitete iz kuće Porsche. Kada je o kupcima riječ, postoji velika razlika između toga da vozite i isprobate neki automobil. Također, kroz Porsche Experience jačamo imidž branda iz Zuffenhausena koji posluje bolje nego ikad i obara prodajne rekorde. Već se okrećemo narednoj godini i planovima za Porsche Experience 2020", rekao Armin Mulović, brand menadžer Porschea za BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije