Auto China 2020: Promocija najduže BMW-ove "Petice"

0
Radiosarajevo.ba
Auto China 2020: Promocija najduže BMW-ove "Petice"

Nova kineska verzija BMW-a Serije 5 premijerno će nastupiti na sajmu Auto China 2020 u Pekingu (26. septembra do 5. oktobra 2020.). Pored 130 milimetara dužeg međuosovinskog razmaka koji sada iznosi čak 3105 mm, posebne karakteristike uključuju i neke visokokvalitetne opcije opreme.

Tu se u prvom redu misli na panoramski stakleni krov "Skylounge" kao i "Rear-Seat Entertainment Professional" sa dva zaslona osjetljiva na dodir koji se mogu podešavati po nagibu. Ugrađeno je i udobno stražnje sedište sa posebno ergonomskim presvlakama i udobnim naslonima za glavu.

BMW Kina je otkrio samo dvije slike revidirane Serije 5, na kojima je prikazan model opremljen M Sport paketom. Bit će dostupna hibridna varijanta 535Le ukupne snage od 288 "konja".

Prethodna generacija BMW-a Serije 5 bila je najuspješnija poslovne limuzine u Kini u 2019. godini s oko 174.000 prodanih primjeraka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije