... / Rimac: Neću biti zadovoljan dok Livno ne bude grad kakav je nekad bio

26. 09. 2021. u 23:10:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

U livanjskom Gradskom parku održana je četvrta poslovna konferencija, na kojoj je prisustvovao i Mate Rimac, inovator, poduzetnik i vlasni kompanije Rimac Automobili.

Konferencija je održana u organizaciji lokalnog Tehnološkog parka Linnovate, a čiji je jedan od osnivača upravo Mate Rimac.

Ovogodišnja poslovna konferencija u Livnu doživjela je svojevrsnu premijeru kada se radi o inovacijama, riječ je o proizvodu naziva “x Tend”, simulacijski alat za nekretnine autora Marina Jozića, koji je inače jedan od pokretača samog Parka.

"Za sad smo napravili ok stvari. Stvorili neke temelje. Investirati skoro milijun maraka. Neke korake smo napravili. Ja neću biti zadovoljan dok Livno ne bude grad kakav je nekad bio", izjavio je Rimac.

U Linnovate Tehnološkom parku vjeruju da će se i drugi prepoznati njihova nastojanja i uključiti u ovaj ovaj projekt bilo kao financijeri, s poslovnom idejom ili nekim drugim načinom, prenosi BHRT.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (2)