Haos na cesti: Iščupao semafor iz temelja pa ga 'ponio' sa sobom

0
Radiosarajevo.ba
Haos na cesti: Iščupao semafor iz temelja pa ga 'ponio' sa sobom
Foto: Screenshot / Youtube / Automobil udario u semafor pa ga ponio sa sobom

Zamislite sljedeću situaciju, vozite se sasvim normalno jednog poslijepodneva cestom s tri trake u predgrađu, kada ispred vas, iz suprotnog smjera, izlijeće automobil.

On se ne kreće pretjerano velikom brzinom, tako da imate vremena za reakciju i izbjegavanje sudara, ali na tom automobilu se nalazi – semafor! Upravo takav prizor zatekao je jednog Kanađanina, koji je u svom automobilu imao kameru, pa je sve to i snimio.

Snimka koju donosimo nastala je u kanadskom mjestu Winnipeg 30. jula. Opis videa, koji je objavljen na društvenim mrežama kaže kako je vozač dotičnog automobila iz nepoznatog razloga ostao bez svijesti. Automobil je potom vozio bez kontrole, semafor iščupao iz temelja zajedno s njegovim stubom, pa nastavio dalje s njim.

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

Meteorolozi objavili razočaranje pred 1. maj. Evo gdje će se kvariti vrijeme u BiH ove sedmice

Potom je prešao preko nekoliko voznih traka (u suprotnom smjeru) i trotoara, da bi svoj put završio zabivši se u parkirani automobil na parkingu obližnjeg trgovačkog centra.

Za sada nije poznato stanje vozača, je li imao većih zdravstvenih problema te kako je u završnici incident završio po pitanju povreda, piše Autonet.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije