Teslom 'proletio' kroz betonski zid i završio u bazenu: 'Zvučalo je kao eksplozija'

0
Radiosarajevo.ba
Teslom 'proletio' kroz betonski zid i završio u bazenu: 'Zvučalo je kao eksplozija'
Foto: Screenshot / Youtube / Tesla završila u bazenu

Jedan vlasnik kuće u Arizoni doživio je najveći strah nakon što se Tesla probila kroz njegov betonski zid i zaronila u bazen u dvorištu. Vozač Tesle prošao je bez povreda, ali to se ne može reći za automobil ili dvorište u koje se zabio.

Vlasnik kuće, Joe Papineau, kaže da mu se učinilo da je čuo eksploziju. "Spavao sam u svom krevetu kada sam odjednom čuo veliki tresak i veliku eksploziju", izjavio je.

Papineau kaže da vjeruje da je vozač Tesle vozio ulicom u smjeru juga kada se drugi automobil zaustavio ispred vozača. U očajničkom pokušaju da izbjegne nesreću, vozač Tesle napravio je manevar izbjegavanja, ali nije mogao izbjeći Papineauovo dvorište.

Sjajne vijesti: OKI Fantomi treći put uzastopno osvojili titulu prvaka Europe

Sjajne vijesti: OKI Fantomi treći put uzastopno osvojili titulu prvaka Europe

Dvorište je nedavno renovirano, prema riječima vlasnika. Imao je potpuno novi busen, novo uređenje okoliša i poboljšanja bazena prije nesreće. On je sam skočio u bazen kako bi izvukao vozača.

Uprkos velikoj šteti na Tesli, uključujući razbijeno vjetrobransko staklo i prednji kraj, vozač je prošao samo s lakšim povredama.

U automobilu u trenutku nesreće nije bilo drugih putnika. Policija još uvijek istražuje nesreću i još nije objavila nikakvo službeno saopštenje o tome, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije