Nesvakidašnja situacija: Cijelo naselje ostalo bez struje zbog Blue

1
Radiosarajevo.ba
Nesvakidašnja situacija: Cijelo naselje ostalo bez struje zbog Blue

Znamo da su mačke posebna stvorenja, ali ipak nas povremeno uspiju iznenaditi haosom kojeg stvaraju oko sebe. Recimo, ako zbog mačke dio grada ostane bez električne energije, to baš i nije nešto što bi čovjek mogao očekivati.

Tačno se to do dogodilo mački imena Blue, koja sa svojom vlasnicom živi u SAD-u. Nije da je ona to namjeravala niti je sama išta učinila da nestane struje.

No, to se jednostavno dogodilo, a znamo kako to s mačkama funkcionira: haos se nekako sam od sebe događa oko njih.

Fikret Libovac i njegova umjetnost 'Pred granapom': Izložba koja oslikava prošlost

Ona se, naime, popela na stup i nije se sama znala spustiti. To je već klasična priča, pa je njena vlasnica nazvala vatrogasce. Oni su podigli košaru, ali su shvatili da su im žice pod naponom previše blizu i da nikako ne mogu spasiti mačku bez da ugroze svoje živote.

Nije bilo druge nego da se zamoli kompanija koja opskrbljuje područje električnom energijom da pošalju ljude i da nakratko iz mreže isključe taj dio grada, kako bi se njihovi zaposlenici mogli sigurno približiti stupu.

Nama je malo, a njima mnogo: Kako pomoći uličnim životinjama tokom ljeta

To se i dogodilo, mačka je spuštena i uskoro je opet bila sa svojom vlasnicom. Cijeli haos koji je uzrokovala ljudima nju ni najmanje nije uznemirio, no vlasnica joj se nada kako je ovo njen kraj penjanja na stupove.

@hfrench

If you knew my life, this scenario completely fits…of course that’s my cat🤦🏼‍♀️😂 #cats #carsoftiktok #catsoftiktokcomedy #cat #catdrama #fml #fyp #colorado

♬ Stealthy mischief(1088178) - KBYS

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak