Fanovi stali uz Taylor Swift nakon objave: "Mačkarice bez djece, ujedinite se!"

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi stali uz Taylor Swift nakon objave: "Mačkarice bez djece, ujedinite se!"
Radiosarajevo.ba / Taylor Swift sa svojom mačkom

Nakon što je Taylor Swift podržala Kamalu Harris, brojni fanovi, odnosno Swiftieji, stali su uz nju.

Taylor Swift svoju je objavu završila potpisavši se s "Childless Cat Lady", što je referenca na izjavu kandidata Donalda Trumpa za potpredsjednika, J.D. Vancea, koji je rekao da SAD-om upravljaju "žene s mačkama bez djece" koje su nesretne zbog svojih života i izbora koje su donijele, pa žele i ostatak zemlje učiniti nesretnim.

"Mačkarice bez djece, ujedinite se", pišu sad Swiftieji na društvenim mrežama dijeleći Taylorinu objavu koju je u nekoliko sati lajkalo skoro pet miliona ljudi. "Ok, izbori su riješeni, idemo dalje", "Swiftieji se ne zezaju. Trump je službeno izgubio izbore", komentiraju na društvenim mrežama.

Novi detalji: Tijelo brutalno ubijene misice porijeklom iz BiH pronašao njen otac

Novi detalji: Tijelo brutalno ubijene misice porijeklom iz BiH pronašao njen otac

Njenu podršku Kamali Harris lajkale su brojne zvijezde, među kojima i Jennifer Aniston, Blake Lively, Demi Lovato, Mindy Kaling, Ashley Tisdale, Chrissy Teigen i John Legend, Lupita Nyong'o, Molly Sims, Kristin Davis, Andy Cohen, Selena Gomez, Suki Waterhouse, Christie Brinkley, Olivia Wilde...

Što je Taylor Swift napisala?

"Kao i mnogi od vas, večeras sam gledala debatu. Ako već niste, sada je sjajno vrijeme da istražite problematiku i stavove koje ti kandidati zauzimaju o temama koje su vam najvažnije. Kao glasačica gledam i čitam sve što mogu o njihovim predloženim politikama i planovima za ovu zemlju", započela je Swift.

Donald Trump odgovorio Taylor Swift nakon što je podržala Kamalu Harris: "Platit će cijenu za to"

Donald Trump odgovorio Taylor Swift nakon što je podržala Kamalu Harris: "Platit će cijenu za to"

"Nedavno sam saznala da je na Trumpovoj stranici objavljena lažna AI verzija mene u kojoj podržavam Donalda Trumpa. To je doista potaklo moje strahove u vezi s umjetnom inteligencijom i opasnostima širenja dezinformacija. I dovelo me do zaključka da moram biti vrlo transparentna o svojim stvarnim planovima za ove izbore. Najjednostavniji način za borbu protiv dezinformacija je istina", nastavila je.

"Na predsjedničkim izborima 2024. glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza. Glasam za Harris jer se bori za prava za čiju obranu nam treba ratnica. Mislim da je ona čvrsta, vođa i vjerujem da možemo postići puno više u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne kaos. Oduševio me i Tim Walz, koji se decenijama zalaže za LGBTQ+ prava, IVF i pravo žene na vlastito tijelo", objasnila je.

"Ja sam obavila svoje istraživanje i donijela odluku. Vaše istraživanje i izbor su na vama. Također želim reći, posebno onima koji prvi put glasaju: Upamtite da morate biti registrirani da biste glasali! S ljubavlju i nadom, Taylor Swift, Childless Cat Lady", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije