Užas u Hrvatskoj: Njemački državljanin uhvaćen kako u vodenom parku kamerom snima djecu

8
Radiosarajevo.ba
Užas u Hrvatskoj: Njemački državljanin uhvaćen kako u vodenom parku kamerom snima djecu

Istarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 33-godišnjeg njemačkog državljanina koji je u Rovinju zatečen da u vodenom parku podvodnom kamerom snima nagu djecu, zbog čega je priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, izvijestila je u nedjelju istarska policija.

Kako se navodi u policijskom izvješću, djelatnici zaštitarske kompanije su u četvrtak oko 15 sati u turističkom objektu na području Rovinja zatekli njemačkog državljanina kako u vodenom parku podvodnom kamerom snima nagu djecu.

Policijski službenici uhitili su 33-godišnjaka te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretrage njegovog automobila i motocikla, kojom prilikom su pronašli i oduzeli računalo, memorijske kartice i kameru, dok su pretragom kamere s kojom je snimao djecu pronađeni inkriminirajući sadržaji. 

Simon Rožman pronašao novi posao: Preuzet će posljednje plasiranu ekipu?

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u petak poslijepodne priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, piše Hina. 

"Takva kriminalistička istraživanja pokazuju da su djelatnici koji rade u turističkim objektima sve više osviješteni o toj problematici te odmah reagiraju kada zamijete sumnjivo ponašanje, što omogućuje policiji promptno postupanje i privođenje počinitelja", naglasili su iz istarske policije. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak