Objavljen snimak incidenta iz Predsjedništva Srbije: Pozivi na tuču i uvrede

2
Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak incidenta iz Predsjedništva Srbije: Pozivi na tuču i uvrede

Prvi duel predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa opozicijom dogodio se - na pragu zgrade Predsjedništva Srbije.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je pozvao predstavnike Narodne stranke, Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Vladimira Gajića i Borivoja Borovića “da dođu da ga ličnuju ako smeju” i da će on sam izaći na kraj sa njima.

Sa tog “događaja” objavljena je najprije jedna fotografija Jeremića i Vučića kako stoje jedan naspram drugog, a sad se pojavio i snimak incidenta.

Kako se čuje na snimku došlo je do velike rasprave, a obezbjeđenje je kazali Vučiću da nije pametna ideja da izađe vani.

Nakon toga predsjednik Srbije je u nekoliko navrata članove opozicije nazivao djevojčicama koje žele da ga linčuju.

Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno, počeo je da se dere, počeo je da se unosi u lice, i govorio: ‘Ajde me tuci’. Oko njega obezbeđenje, da sam ga dodirnuo zna se šta bi bilo po službenoj dužnosti. Rekao je gde hoćeš, rekoh: ‘Ajde sad ovde, izađi napolje!’ Nije smeo da izađe napolje, vikao je, psovao je, vređao, pretio“, prepričao je Vuk Jeremić „bliski susret“ sa Vučićem.

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak