Nataša Kandić iz Srbije žestoko odgovorila Dritanu Abazoviću

Radiosarajevo.ba
Nataša Kandić iz Srbije žestoko odgovorila Dritanu Abazoviću

Nataša Kandić, direktorica Fonda za humanitarno pravo iz Srbije, oglasila se na svom Twitter profilu povodom dešavanja u Crnoj Gori, Dritana Abazovića, lidera kolaicije "Crno na bijelo" te objavila niz tweetova na aktuelnu temu te dala podršku crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću

Prvi njen tweet glasio je:

"Dritan Abazović treba da zna da je Milo Đukanović primio preko 100.000 Albanaca 27. i 28. marta 1999., koje su srpske snage proterale iz Peći i okolnih sela".

Ubrzo nakon toga, Kandić je napisala i sljedeći tweet:

"Dritan Abazović izlete nepromišljeno - nema presude za genocid u Srebrenici u kojoj se pominje Milo Đukanović a kamoli dovodi u vezu sa tim zločinom. Samo da mu demokratija ne pomuti razum".

Nismo dugo čekali da direktorica Fonda za humanitarno pravo iz Srbije objavi i treći tweet u kojem je sve pojasnila.

"Tačno je i da je policija Crne Gore u vreme Mila Đukanovića predala izbeglice iz BiH u ruke vojske Republike Srpske i da od tada nisu viđeni živi. Niko nije krivično odgovarao, porodice su dobile novčano obeštećenje", napisala je Kandić.

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak