Dramatičan video iz Crne Gore: Podignuta crvena zastavica, a kupači neće da izađu iz vode

1
Radiosarajevo.ba
Dramatičan video iz Crne Gore: Podignuta crvena zastavica, a kupači neće da izađu iz vode

U Crnoj Gori je izdato upozorenje za udare olujnog vjetra i velike padavine, a na plaži Ploče u Budvi podignuta je crvena zastavica zbog velikih talasa.

Ipak, neki kupači ne shvataju ozbiljno naredbe spasilaca da izađu iz vode.

Snimak tvrdoglavih i neodgovornih kupača koji se bore sa visokim talasima koje pravi jak vjetar, objavljen je na Instagram stranici "podgorički vremeplov". Kako se vidi, valovi ih bacaju na stijene.

Opozicija odbila Dodikov prijedlog: 'Ko vas više puta prevari s njim ne vrijedi razgovarati'

"Iako je situacija na moru danas mnogo složenija zbog pojačanog vjetra i velikih talasa, kupači ne haju zbog istaknute crvene zastavice", navodi se u opisu jednog snimka.

Na drugom snimku koji pokazuje koliki su udari talasa oglasio se i spasilac sa plaže Ploče.

"Radim tamo kao spasilac. Neće da izađu iz vode pod crvenom zastavicom, samo što ne traže da se biju, hoće u vodu, pa hoće", glasi njegov komentar.

Da podsjetimo, za manje od 24 sata u moru Crne Gore utopile su se dvije osobe. Muškarac P.M. (31) na plaži Pržno kod Tivta, kada su ga talasi povukli sa stijena u more. Tijelo druge žrtve utapanja pronađeno je u vodi kod Petrovca samo nekoliko sati poslije tragedije kod Tivta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak