Sramotna izjava Stevandića: 'Nećemo dozvoliti transport gasa iz Srbije. Neka Sarajevo grije mržnja'

57
Radiosarajevo.ba
Sramotna izjava Stevandića: 'Nećemo dozvoliti transport gasa iz Srbije. Neka Sarajevo grije mržnja'

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ponovo je na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter) imao sramotnu objavu koja je izazvala burne reakcije na ovoj platformi.

Nenad Stevandić je na mreži X-u reagirao nakon izjave ministra odbrane Bosne i Hercegovine Zukana Heleza da neće dozvoliti da helikopter iz Srbije gasi požar u našoj zemlji. 

Objavu Stevandića na ovoj društvenoj platformi prenosimo u cijelosti:

Simpsonovi "predvidjeli" da će Kamala biti nova predsjednica SAD-a? Oglasio se i scenarist serije

"A kad dođe zima ni mi nećemo dozvoliti transport gasa iz Srbije za BiH da ne ponižavamo tu državu pa nek se Sarajevo grije na Heleza, Komšića i slične i neka Sarajlije ugrije ta mržnja prema Srbiji?

Helez, Komšić i slični ko da su birani kao najbolje rangirani na konkursu za ludake!", napisao je Stevandić na mreži X.

Podsjetimo, ministar Zukan Helez u ponedjeljak, 22. jula, oglasio se na Facebooku nakon što je helikopter MUP-a Srbije ponovo privukao pažnju.

"Ponovo je u fokusu pažnje medija i javnosti u našoj zemlji upotreba helikoptera za gašenja požara na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Nemoguće je odgovoriti na sve medijske zahtjeve pojedinačno po ovom pitanju, koji su mi danas upućeni, te koristim priliku da to uradim na ovaj način.

Helez o helikopterima iz Srbije: "Neću dozvoliti da gase požar na teritoriju BiH"

Vlasti i institucije manjeg bosanskohercegovačkog entiteta RS i dalje insistiraju da helikopteri MUP Republike Srbije gase požar na teritoriji Bosne i Hercegovine", napisao je između ostalog Zukan Helez.

Njegovu kompletnu objavu možete pročitati na libnku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (57)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak