Sramotna izjava Stevandića: 'Nećemo dozvoliti transport gasa iz Srbije. Neka Sarajevo grije mržnja'

/ Komentari (57)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

071

***

***

***

KOSOVAR

Vi ste zaboravili da većina vašeg stanovništva radi u Sarajevu I FBiH! Ponašajte se ljudski barem zbog njih!

ne pijem dok paja vozi

***

***

***

***

***

E NEZNAM

Ja ne znam dokle će ovo ići! Non stop neka mržnja I provociranje! Ovi srpski političari liječe živce nad nama! Samo narod zavaravaju

Halooo krme

Ko ti je onako najdraži u porodici.

Islamisti ovog portala opet imaju dvostruke arsine

A ha ovo je sramotna izjava, a nije sramotna izjava heleza od prekjucer da nece dati helikopteru iz srbije da gasi pozar u bih? Tu ste izjavu okarakterisali kao visoko patriotsku, a ne sramotnu. E sad se grijte na taj njegov i vas patriotizam.

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

KADA ĆE OVAJ GICKO PRASIĆ BITI ULOVLJEN I PROCESUIRAN ZA RATNE ZLOČINE?!!

***

***

PRASAC

ZADRIGLI

ACA

Ovu budalu vise ni familija ne smatra pametnim

Opet bosnjacko izvrtanje cinjenica

Ja ne znam dokle će ovo ići! Non stop neka mržnja I provociranje! Ovi srpski političari liječe živce nad nama! Samo narod zavaravaju ka E NEZNAM Samo vase konstantno pozivanje na ukidanje rs, da su srbi genocidasi i agresori, da cete ih otjerati na traktorima u srbiju i sad da ne date helikopteru iz srbije da gasi pozar u rs, samo to nisu vase provokacije i mrznja nikako. To su valjda pozivi na suzivot i ljubav.

Boki

***

Izvjesno je

Da se i ovaj retardinjo iz crvenog kombija o kome postoji i video dokumentacija kako je maltretirao ljude po Kotor Varošu, sigurno kreće prvo prema sankcijama Međunarodne zajednice, pa onda laganini prema zatvoru. I to Zeničkom, a ne Vojkovićkom. Samo lagano. Neka, neka ga još malo, ovo je s Elekom dogovorio. Ali ELEK....joooooooj ELEK....ELEKA bi klao mjesecima, staru li mu seljobersku onu prangijam...Ufffff ELEK............ NJEGA Bi volio više nego Mladića priklat mmmmmmm

Odgovori

Stevandiću znaš li ko ti je djecu napravio ?

GRUNF

He, he, he!! Pa kome više nije jasno da ovaj jadničak kad se pogleda u ogledalo odmah se sa samim sobom posvađao. Jadno ogledalo da nije zakačeno na zid odmah bi pobjeglo bilo kuda samo da ne gleda ovu spodobu ispred sebe! E onda nije ni čudo što ovaj nepismeni lik lupeta ovakve gluposti. Šta očekivati od njega koji jedva osnovnu završi a od srednje ima jedan veliki i dva mala odmora. Nebitan lik!!

To je nepristojno

Stevandiću znaš li ko ti je djecu napravio ? ka Odgovori To se Vlaha nikad ne pita, jer tesko da mu i majka pouzdano zna.

***

***

O cemu ti to

Vi ste zaboravili da većina vašeg stanovništva radi u Sarajevu I FBiH! Ponašajte se ljudski barem zbog njih! ka KOSOVAR Sve one koji rade u zajednickim institucijama bih iz republike srpske placa republika srpska, a problem jeste sto su one smjestene u federaciji i vise muslimana i hrvata radi u zajednickim institucijama nego sto bi trebslo tako da mi placamo i vase radnike i tim zajednickim institucijama.

***

***

Haha

Pa za muslimane je realno puno bolje da prijeti da će zatvoriti plin. Zamisli da zaprijeti da će ga pustiti?! Uostalom, ako ga i zatvore uvijek može najdraža hambasada dovesti par cisterni plina za prvu ruku. Po super povoljnoj cijeni.

A o čemu TI?

Sve one koji rade u zajednickim institucijama bih iz republike srpske placa republika srpska, a problem jeste sto su one smjestene u federaciji i vise muslimana i hrvata radi u zajednickim institucijama nego sto bi trebslo tako da mi placamo i vase radnike i tim zajednickim institucijama. ka O cemu ti to * Savršeno je netačno da svi rade u zajedničkim institucijama. Potpuno netačno. Jedan manji broj, da ali velika većina radi u firmama koje nisu niti državnog niti entitetskog predznaka. Provjeri. A onda stani kod Energopetrolove pumpe ujutro u 7 ili popodne izmedju 3 i 5 pa broj. Hiljade auta bježe da se što prije dokopaju brda. Hiljade. U zajedničkim institucijama ih nema ni 15%. . Provjeri jarane.

Haha

Definitivno mi je najdraže i najljepše kad progutam sjeme pa kad mi razgali pluća i osvježi me tako da se sav uneredim od neke dragosti i meraka. Takvo zadovoljstvo je zaista neopisivo doživjeti, i ko nije probao i ne zna! Najnormalnije, preferiram muslimansko sjeme jer su oni daleko daleko bolji prangijaši od svih ostalih. Nakon toga odem kod moje krezave stare na kaficu pa sabiramo utiske, dok ja bacim još poneki nacionalističko fašistički komentar, a bogami onda ga odmah i samom sebi lajkam, jer je to, kad to uradim, zagarantovano mišljenje hiljada nas ovakvih, Kačavendinih srkača testisa. I još jednom, hvala vam do neba, braćo moja muslimani, i hvala bogu na vašem izdašnom sjemenu koje gutam svakog dana!!!

MJESECIMA BI ELEKA KLAO, MJESECIMA !!!!!!

J E B E M LI MU OKOT I MLIJEKO M A T E R I N O ONO SELJAČKO I ONU DŽIGERICU M A T E R I N U SMRDJIVU SELJAČKU! JOOOOJJJ SAMO ELEK! UFFFFF E L E K !!!! ELEEEKKKKKKKKK UHHHH !!!!!

Jebo ti Dodik i Putin mater.

Bravo stevandicu, konacno *****ama treba vratiti istom mjerom na njihovu konstantnu mrznju. Dodik im sredi sa putinom najjeftiniji plin u evropi a oni mu ye bu ma ter, umjesto da je trazio da fbih placa triput skuplji plin, cisto da se navikavaju na americki po toj istoj cijeni. Gdje god mozete zavrnuti nesto *****ama zavrnite, kao sto oni sve srbima zavrcu gdje god stignu, pa da vidimo ko ce duze izdrzati, mamu vam bolesnu srbomrzacku. Klin se klinom izbija. ka Tako je, samo reciprocitetom odgovoriti bosnjama 30 godina vlašino živite na račun nas kome je Dodik sredio džaba gas.Plaćamo ga za nas i vas j... te otac vlaški.Stalno vi izazivate pa onda pričate o nekoj mržnji.Nećete centimetra BiH uzeti,možemo samo novčanike razdvoiti a kuća nam je ista.Pa onda živite na račun Srbije smradovi.

Guest

Da bog da roknuo Smrdima, gas okolo ušiju!!!! 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻

JOJJJJ E L E K !!!! UHH !!! 👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻

J E B E M LI MU OKOT I MLIJEKO M A T E R I N O ONO SELJAČKO I ONU DŽIGERICU M A T E R I N U SMRDJIVU SELJAČKU! JOOOOJJJ SAMO ELEK! UFFFFF E L E K !!!! ELEEEKKKKKKKKK UHHHH !!!!!

Udelice ti Dodara govance u tanjur

Bravo stevandicu, konacno *****ama treba vratiti istom mjerom na njihovu konstantnu mrznju. Dodik im sredi sa putinom najjeftiniji plin u evropi a oni mu ye bu ma ter, umjesto da je trazio da fbih placa triput skuplji plin, cisto da se navikavaju na americki po toj istoj cijeni. Gdje god mozete zavrnuti nesto *****ama zavrnite, kao sto oni sve srbima zavrcu gdje god stignu, pa da vidimo ko ce duze izdrzati, mamu vam bolesnu srbomrzacku. Klin se klinom izbija. ka Tako je, samo reciprocitetom odgovoriti bosnjama Kad ti nona bude s posla u Sarajevu licemjerni pseudocionisticki kristofasisticki genocidni skote.

Dobićete vi RECIPROCITET, budi siguran!

Bravo stevandicu, konacno *****ama treba vratiti istom mjerom na njihovu konstantnu mrznju. Dodik im sredi sa putinom najjeftiniji plin u evropi a oni mu ye bu ma ter, umjesto da je trazio da fbih placa triput skuplji plin, cisto da se navikavaju na americki po toj istoj cijeni. Gdje god mozete zavrnuti nesto *****ama zavrnite, kao sto oni sve srbima zavrcu gdje god stignu, pa da vidimo ko ce duze izdrzati, mamu vam bolesnu srbomrzacku. Klin se klinom izbija. ka Tako je, samo reciprocitetom odgovoriti bosnjama * 11541. TO BUDI SIGURAN; ŠUGO SINTERNET KOMENTARA JADOVANSKI. EGZODUS PONOVO, SJEĆAŠ SE.

E NEZNAM

Samo vase konstantno pozivanje na ukidanje rs, da su srbi genocidasi i agresori, da cete ih otjerati na traktorima u srbiju i sad da ne date helikopteru iz srbije da gasi pozar u rs, samo to nisu vase provokacije i mrznja nikako. To su valjda pozivi na suzivot i ljubav. ka Opet bosnjacko izvrtanje cinjenica Ne žele naš helikopter, e pa neće ni srbijanski

MA SAMO E L E K A HOĆU UFFFF!!!

****ONO SELJAČKO I ONU DŽIGERICU M A T E R I N U SMRDJIVU SELJAČKU! JOOOOJJJ SAMO ELEK! UFFFFF E L E K !!!! ELEEEKKKKKKKKK UHHHH !!!!!

071

Hajde dobro sto ste mi obrisali komentar, smijesno. Pogotovo kada vidim koje ostavljate. Uglavnom, nije ni vazno. Da ste novinari, objasnili biste ljudima da zatvaranje plina prema Sarajevu znaci da ce i Istocno Sarajevo ostati bez plina. Tek toliko. Ovo je ublehaska prica primitivnog papka na koju se loze isti takvi. I da, i dalje stojim pri tome da sav ljudski otpad koji nam je okupirao drzavu, gdje je talog dosao na vrh, treba rastjerati tako da im na pamet ne padne narednih 100 godina ni da pisnu. Pa ko se prepoznaje u takvim, to je njegov problem.

ELEČE! - TEDJE LI TI BEM JE!!!! UHHH !!!

***ONO SELJAČKO I ONU DŽIGERICU M A T E R I N U SMRDJIVU SELJAČKU! JOOOOJJJ SAMO ELEK! UFFFFF E L E K !!!! ELEEEKKKKKKKKK UHHHH !!!!!

Zlo koje se odazva na

Stevandic

***

***

***

***

Nikola

Bravo!!!

Gnmm

ZASTO SE OVAJ TIP NE HSPSI ZBOG RATNIH STRAHOTA KOJE JE PRAVIO PO BANJOJ LUCI.

***

***

***

***

visocica1662

Stevandicu vodi racuna da vasi uposleni u isntitucijama BIH mogu ostati bez poisla a i vasi u parlamentu,domu naroda vijecu ministara razmisli malo majkovicu....

Jebo ti helikopter mater kmetovsku vlašku.

A ha ovo je sramotna izjava, a nije sramotna izjava heleza od prekjucer da nece dati helikopteru iz srbije da gasi pozar u bih? Tu ste izjavu okarakterisali kao visoko patriotsku, a ne sramotnu. E sad se grijte na taj njegov i vas patriotizam. ka Islamisti ovog portala opet imaju dvostruke arsine Bićeš osunećen j.... sam ti sve žensko u porodici kmetino turska.🤣😂

***

***

Ma nemoj. Viste već pojeli RS u kreditu do guše.

Sve one koji rade u zajednickim institucijama bih iz republike srpske placa republika srpska, a problem jeste sto su one smjestene u federaciji i vise muslimana i hrvata radi u zajednickim institucijama nego sto bi trebslo tako da mi placamo i vase radnike i tim zajednickim institucijama. ka O cemu ti to

Vi cete pomoc? Ko vas ne zna skupo bi vas platio

Ne žele naš helikopter, e pa neće ni srbijanski ka E NEZNAM Vasi helikopteri su neispravni, jedan vam se nedavno srusio zato ih i nudite rs, da im napravite jos vecu stetu a ne da pomognete. A helikopteri iz srbije su ispravni i to su ruski koji nose vedro sa 65 tona vode, za razliku od tih vasih koji se svakog trena mogu srusiti i koji nose svega 1,8 tona vode.

Meščini Nenade

Kako si poćero, da će tebe ubrzo grijati kalorifer u Vojkovićima ....... A...kako ćeš u jednoj riječi reči da se Nenad ukenjo? IZNENADA ! AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA AHAHAHAHA

Gdje je to gas dzaba idiote, najjeftiniji konjino

30 godina vlašino živite na račun nas kome je Dodik sredio džaba gas.Plaćamo ga za nas i vas j... te otac vlaški.Stalno vi izazivate pa onda pričate o nekoj mržnji.Nećete centimetra BiH uzeti,možemo samo novčanike razdvoiti a kuća nam je ista.Pa onda živite na račun Srbije smradovi. ka **** ti Dodik i Putin *****. Ye ba la ti vla sina sve po spisku ono ba lij sko zaostalo. Ko je rekao da je plin dzaba idiote? Najjeftiniji plin u evropi vi koristite u sarajlabadu jer vam je dodik to omogucio i treba zato svaki dan da mu ***** pusite, kao sto ga pusite marfiju a od toga nemate nikakve koristi. Sta to vi placate za nas 30 godina? 30 godina dobivate duplo vise para od mmfa, eu fondova i donacija od rs, iako je procenat teritorije 51% naspram 49% i opet manje dugujemo od vas i opet nam je veci minimalac nego kod vas kao i prosjecna plata. A podsjecanja radi, po zavrsetku rata prosjecna plata u fbih je bila skoro duplo veca od one u rs, tako da se jasno vidi ko nazaduje a ko napreduje. 30 godina lazete kako ce rs propasti, a ona sve jaca i stabilnija, a vi sve slabiji i siromasniji i sve vam vise ljudi rovi po hajfisima i ide u narodne kuhinje. Znas li koliko je zaduzena fbih a koliko rs? Naravno da ne znas. Znas samo ponavljati ko papagaj ono sto ti marfi kaze, da je rs prezaduzen a vi duplo zaduzeniji od njih. Za 2 godine se odvajamo od vas, a ti i dalje vjeruj marfiju kako mi propadamo a ne vi.

***

***

Lol

Bolesnik!!!!!

Kad bosnjo nema argumenata, pocne vrijedjati

* 24 sata si ovdje dokoličaru klošarski, idi nešto radi jadovane podstanarski ... ka čuj ovog RAZUMJEVAČA u sve i činjenica znalca ... Ja govorim cinjenicama i provjerenim informacijama a ti samo mrznjom prema svemu srpskom, kao i sada. I da, radim nesto, redovno ti ka rin djam staru i sestru koje mi dobro placaju za to. Vise vole da cuclaju rolkicu na mom glavicu nego leba da jedu. To im dodatno naplacujem.

Ne brini ti za istocno sarajevo,vi cete se smrznut

Hajde dobro sto ste mi obrisali komentar, smijesno. Pogotovo kada vidim koje ostavljate. Uglavnom, nije ni vazno. Da ste novinari, objasnili biste ljudima da zatvaranje plina prema Sarajevu znaci da ce i Istocno Sarajevo ostati bez plina. Tek toliko. Ovo je ublehaska prica primitivnog papka na koju se loze isti takvi. I da, i dalje stojim pri tome da sav ljudski otpad koji nam je okupirao drzavu, gdje je talog dosao na vrh, treba rastjerati tako da im na pamet ne padne narednih 100 godina ni da pisnu. Pa ko se prepoznaje u takvim, to je njegov problem. ka 071 Ne brini ti za istocno sarajevo bosnjo. Vi u sarajlabadu ste ubjedljivo najveci potrosaci plina u bih, pa ce vas i najvise pogoditi. Istocno sarajevo ni u cemu ne zavisi od vas, pa ni za plin. A zaboravio si ko je vama u sarajlabadu davao viskove svoje vode, kad niste imali. Upravo istocno sarajevo kojem vi nikada nista niste dali, i u koje vi idete da provocirate, masete zastavama armije bih, razbijate table na vracama, klanjate na izletistu na trebevicu, prijetite vehabijskim skupovima za proslavu 9. Januara, alahate, tekbirate i bacate bombe po kaficima u istocnom sarajevu itd. Sve dok ti to odbijas da vidis, a bolje vidis sta se radi u banjaluci i samo to komentarises, mi necemo imati o cemu pricati. Alija vam je stvorio geto, a ne srbi i hrvati, a vi ga svakim svojim srbofobnim potezom samo dodatno potvrdjujete.

SRBI i STEVANDIĆU, MAJSTORI STE!

podrška od HRVATA!!

Bravo stevandicu, samo im vratiti istom mjerom

Bravo stevandicu, konacno bosnjama treba vratiti istom mjerom na njihovu konstantnu mrznju. Dodik im sa putinom sredi najjeftiniji plin u evropi a oni mu ye bu ma ter. Umjesto da je trazio da fbih placa triput skuplji plin, cisto da se navikavaju na americki po toj istoj cijeni. Gdje god mozete zavrnuti nesto bosnjama zavrnite, kao sto oni sve srbima zavrcu gdje god stignu. Ne daju saglasnost za izgradjene mostove izmedju srbije i hrvatske ni za granicni prelaz, ne daju saglasnost za peljeski most, ne daju dozvolu za gradnju hidrocentrala u rs ni za rezervoare gasa u rs, nece da isplate presudjene visemilionske dugove prema rs za indirektne poreze itd. pa da vidimo ko ce duze izdrzati, mamu vam bolesnu srbomrzacku. Klin se klinom izbija.

Ljiljan, mucitelj srba u logoru sunce na dobrinji

KADA ĆE OVAJ GICKO PRASIĆ BITI ULOVLJEN I PROCESUIRAN ZA RATNE ZLOČINE?!! ka Ljiljan:VLASI FUUUJ ********A ****A Cim ti budes procesuiran za ratne zlocine nad srbima u logoru sunce na dobrinji.

/ Najnovije