Benjamina Karić: Svi vi koji volite i u srcu nosite nezavisnu BiH, sretan nam 1. mart

7
Radiosarajevo.ba

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić čestitala je Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine te je zahvalila svim patriotima koji su najzaslužniji za nezavisnu, slobodnu Bosnu i Hercegovinu.

Karić je prisustvovala obilježavanju Dana nezavisnosti na Humu gdje je podignuta zastava, kao i obilasku spomen-obilježja te odavanju počasti herojima BiH.

"Jutros je podizanjem zastave Bosne i Hercegovine na Humu, obilaskom spomen-obilježja i odavanjem počasti herojima naše slobode i mira, obilježen Dan nezavisnosti. Hvala svim patriotima koji su najzaslužniji za nezavisnu, slobodnu Bosnu i Hercegovinu", poručila je Karić.

Objavljena nova knjiga akademika Ivana Cvitkovića: Sociološki pogledi na naciju i religiju

Gradonačelnica je navela da se za nezavisnost trebamo boriti svaki dan i nikada je ne smijemo shvatiti zdravo za gotovo.

"Zato, radimo i gradimo, uvijek i na svakom pedlju naše domovine. Cijenjene građanke i građani, svi vi koji volite i u srcu nosite nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, sretan nam 1. mart", rekla je na kraju Benjamina Karić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak