Elvedina Muzaferija čestitala Dan nezavisnosti BiH: 'Uživajte, slavite i budite ponosni!'

3
Radiosarajevo.ba
Elvedina Muzaferija čestitala Dan nezavisnosti BiH: 'Uživajte, slavite i budite ponosni!'
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Elvedina Muzaferija

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija objavila je danas, 1. marta, čestitku za Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine te je govorila o narednom vikendu, gdje ima priliku da se plasira u top-25 skijašica na svijetu u disciplini Super G. 

Muzaferija je u javljanju iz Norveške, gdje će nastupati ovaj vikend, odmah na početku čestitala građanima Bosne i Hercegovine Dan nezavisnosti. 

"Prije svega želim čestitati Dan nezavnisnosti Bosne i Hercegovine svim građanima. Nadam se da uživate u ovom danu i da slavite.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Naravno da mi nije drago što je trka otkazana, ali u neku ruku i jeste zato što je FIS odlučio da će sutrašnju utrku spusta, zamijeniti utrkom Super-G-ja koja je otkazana proteklog vikenda u Italiji, i to znači da ću imati puno veće šanse da se kvalifikujem u finale Svjetskog kupa i u disciplini Super–G.

Nadam se da ćemo se i mi malo bolje posložiti i da ću uspjeti ostvariti i taj cilj. I ako ne, jako sam sretna ovom sezonom. Dat ću sve od sebe da budem spremna u Saalbachu. Još jednom, uživajte u današnjem danu i budite ponosni na sve Bosance i Hercegovce", poručila je Elvedina Muzaferija. 

Elvedina Muzaferija

🎿 Elvedina Muzaferija u finalu Svjetskog kupa u spustu⛷️ 🚡Ogroman, istorijski uspjeh naše najbolje skijašice koja još uvijek može potvrditi učešće u finalu i u drugoj brzoj disciplini super G-ju.🚠 #elvedinamuzaferija #visokocoba #visokoba #visocaniba

Posted by Visoko.co.ba on Friday, March 1, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije