Conor McGregor se ozbiljno priprema za svoj povratak: Objavio snimke s posljednjeg sparinga

0
Radiosarajevo.ba
Conor McGregor se ozbiljno priprema za svoj povratak: Objavio snimke s posljednjeg sparinga

Sada gotovo i s punom sigurnošću možemo reći da se Conor McGregor neće boriti u 2024. godini, a Dana White u srijedu, 11. septembra, rekao je da će to sigurno biti u 2025. godini.

Drama oko njegovog povratka traje već preko godinu dana, tačnije, od završetka sezone The Ultimate Fightera gdje je bio trener.

Michael Chandler i dalje vjerno sjedi i čeka u nadi da će se konačno boriti protiv McGregora i vjerovatno uprihoditi najveći iznos u svojoj do sadašnjoj karijeri, a u nekoliko navrata je govorio da ima nešto što mu garantira da će se McGregor stvarno boriti. O čemu se radi, nikada nije javno rekao, tako da možemo samo nagađati.

Novi detalji: Tijelo brutalno ubijene misice porijeklom iz BiH pronašao njen otac

Zbog čega Conor još ne ulazi u kavez, ne znamo tačno. Jake Paul neki je dan ponudio dosta zanimljivu teoriju te je rekao da UFC namjerno odugovlači kako bi novom partneru za prava i prijenose mogao reći da imaju Conora na ugovoru za još dvije borbe, što im daje značajno bolju pregovaračku poziciju.

Kako bilo, izgleda da se Conor uistinu ozbiljno priprema za svoj eventualni povratak. Jučer su društvenim mrežama počele kružiti najnovije snimke sa sparinga popularnog Irca, a dojam je kao da se polako vraća u formu za borbu i da ćemo ga uistinu i konačno vidjeti u kavezu, piše FightSite.

Fanovi već gube strpljenje, a nadamo se da UFC neće nastaviti odugovlačiti s njegovim povratkom. McGregor će uvijek biti "vruća roba", ali neke granice zasigurno postoje. Dok čekamo neke konkretnije službene informacije, ispod možete pogledati kako je Conor izgledao na jučerašnjem sparingu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak