Šta se događa 'iza kulisa': Conor McGregor otkrio ambiciozan plan

0
Radiosarajevo.ba
Šta se događa 'iza kulisa': Conor McGregor otkrio ambiciozan plan
Foto: EPA / Conor McGregor

Već predugo traje saga oko povratka Conora McGregora u UFC-ov kavez. Skoro će proći godina dana od The Ultimate Fightera u kojemu je protiv Michaela Chandlera bio u ulozi trenera, a sezona je trebala završiti i obračunom samih trenera u kavezu. Finalisti su se međusobno borili, no treneri nisu.

Chandler strpljivo sjedi i čeka McGregora i sve ono što borba protiv njega može donijeti, ne pomišljajući da prihvati neku drugu borbu kako ne bi riskirao priču s McGregorom.

I dalje se ne zna kada će se Conor vratiti, no jučer, 5. marta je na Instagramu imao jednu zanimljivu sesiju pitanja i odgovora gdje je iznio podosta ambiciozne planove.

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

"Moja želja jest borba protiv Diaza na meksički Dan zahvalnosti (deveti mjesec, op. a.) u Sphereu. Chandler, šesti mjesec. Diaz, deveti mjesec. Želim da ovo svi znaju", naveo je McGregor. "I dalje se nadam 29. junu. Zbog nedostatka akcije moj entuzijazam slabi i treba mi odluka uskoro. Ja sam 'najtestiraniji' sportaš pod ovim novim režimom, ali i dalje nemam datum borbe. Nadam se da će se karte uskoro posložiti i da ću dobiti datum. Eliminirajte distrakcije i počnimo s pravim poslom", također je napisao u jednom odgovoru.

S obzirom na to da je McGregor neoliko puta u javnost izašao s takvim tvrdnjama, dalo bi se zaključiti da nije on taj koji stvara probleme, nego UFC. Naravno, nikada nećemo znati što se događa iza kulisa i kakve igre se odvijaju, no sigurno je da svaka strana gleda kako izvući najviše za sebe, prenosi FightSite.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije