Navijači Borca prozvali Senijada Ibričića: Pogledajte kakav transparent su mu napravili

0
Radiosarajevo.ba
Navijači Borca prozvali Senijada Ibričića: Pogledajte kakav transparent su mu napravili

Fudbaleri Borca i Sarajeva u Banjoj Luci igraju prvi meč četvrtfinala Kupa BiH.

Gosti su dočekani zvižducima, a poseban doček grupa navijača Borca na zapadnoj tribini priredila je sportskom direktoru bordo tima Senijadu Ibričiću.

"Sarajevo je trenutno Real Madrid za sve naše klubove", rekao je Ibričić prošlog mjeseca u podkastu (IN)Direkt, a ova izjava vrlo brzo mu se obila o glavu porazima Sarajeva od Širokog Brijega i Zvijezde 09, a dočekala je Sarajlije i na stadionu u Banjoj Luci.

Enis Bešlagić nasmijao sve:' O, ministre... Šta se šunjaš?'

Grupa navijača izradila je zastavu s njegovom izjavom i istakla je na zapadnoj tribini odmah pored svečane lože gdje, između ostalih, budu i delegacije gostujućih ekipa. 

Umjesto Ibričića na slici je Elvedin Sakić, veoma popularni TikTok celebrity iz Zenice, koji je pratiocima poznat po uzrečici "Real Madrid", piše Mondo.ba.

Poluvrijeme u Banjoj Luci: Sarajevo opasnije, prečka spasila Borac

Ovo nije prvi put da Ibričića ismijavaju zbog prilično nesmotrene izjave.

Nakon pobjede Širokog Brijega protiv Sarajeva (1:3) hercegovački klub je na svojoj Facebook stranici postavio foto galeriju uz opis "Sarajevo je Real Madrid za sve naše klubove".

Bordo tim se obrukao i porazom od fenjeraša Zvijezde 09 nakon kojeg su se na društvenim mrežama mogli pročitati komentari poput "Izgubi Real Madrid u Ugljeviku", a objavljivani su i maštoviti vizuali na račun sarajevskog kluba i njihovog sportskog direktora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak