Horde Zla odbile besplatne ulaznice za utakmicu: 'Naši ideali su drugačiji'

1
Radiosarajevo.ba
Horde Zla odbile besplatne ulaznice za utakmicu: 'Naši ideali su drugačiji'

Grad Konjic i Fudbalski klub Igman u petak, 25. oktobra, su se odlučili obezbijediti besplatan ulaz za gostujuće navijače skupinama koje su organizirano sudjelovale u otklanjanju posljedica prirodne nesreće koja je zadesila područja Grada Konjica, ali i ostale četiri općine.

Tako su u subotu najvatreniji navijači FK Sarajeva, Horde Zla, trebale u petak besplatno prisustvovati utakmici, međutim, iz Udruženja navijača su se zahvalili i saopćili da će ipak platiti ulaznice.

"Zahvaljujemo Fudbalskom klubu Igman na besplatnim kartama za utakmicu u Konjicu, ali naši ideali su drugačiji. Iz tog razloga obavještavamo da će sav prihod od ulaznice za gostujuću tribinu po cijeni od 7KM ići u humanitarne svrhe", naveli su u saopćenju Hordi Zla.

Novi detalji atentata u Austriji: Gradonačelnika ubio lovac, još je u bjekstvu

Inače, ova pohvalna gesta zahvalnosti tima iz Konjica će biti iskazana i Željinim Manijacima (angažman na evakuaciji stanovništva i otklanjanju posljedica na području Grada Konjica).

Besplatne karte će se dodijeliti i Veležovoj Red Army (angažman na otklanjanju posljedica na području općine Jablanica) i navijačima Zrinjskog Ultrasima (dostavljanje pomoći na područje Grada Konjica), saopćili su iz FK Igman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak