Manijaci, Horde Zla, Red Army i Ultrasi će za ovo gostovanje dobiti besplatne ulaznice

0
Radiosarajevo.ba
Manijaci, Horde Zla, Red Army i Ultrasi će za ovo gostovanje dobiti besplatne ulaznice
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Manijaci

Grad Konjic i Fudbalski klub Igman u petak, 25. oktobra, su još jednom zahvalili svim navijačkim grupama koje su organizirano sudjelovale u otklanjanju posljedica prirodne nesreće koja je zadesila područja Grada Konjica, ali i ostale četiri općine.

U vezi s navedenim, uz poziv da uvijek na prvom mjestu budu one osobine koje su iskazali svi dobronamjerni učesnici u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara na pogođenim područjima, sa zadovoljstvom obavještavamo članove navijačkih grupa da će vaši pripadnici koji organizirano dolaze na utakmice FK Igmana imati besplatan ulaz na gostujući tribinu na Gradskom stadionu u Konjicu.

U nedjelju su to najvatreniji navijači FK Sarajeva, Horde Zla, a ova skromna gesta zahvalnosti će biti iskazana Željinim Manijacima (angažman na evakuaciji stanovništva i otklanjanju posljedica na području Grada Konjica).

Objavljena prognoza za BiH do sredine novembra: Evo kad nam stiže zahlađenje

Objavljena prognoza za BiH do sredine novembra: Evo kad nam stiže zahlađenje

Besplatne karte će se dodijeliti i Veležovoj Red Army (angažman na otklanjanju posljedica na području općine Jablanica) i navijačima Zrinjskog Ultrasima (dostavljanje pomoći na područje Grada Konjica), saopćili su iz FK Igman.

Grad Konjic i Fudbalski klub Igman još jednom izražavaju zahvalnost svim navijačkim grupama koje su organizovano...

Posted by FK Igman Konjic on Friday, October 25, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije