Brondby u utakmici protiv Nordsjaellanda ima priliku da dođe do titule

0
Radiosarajevo.ba
Brondby u utakmici protiv Nordsjaellanda ima priliku da dođe do titule

Brondby danas ima priliku da dođe do titule Danske Superlige. Nakon nekoliko očajnih partija Midtyllanda dobili su priliku da postanu novi prvaci a za to im je potrebna pobjeda nad Nordsjaellandom kome bodovi u posljednjem kolu nemaju nikakav značaj. Utakmica počinje u 17.00 sati.

Mali problem za ekipu Brondby-a će danas biti izostanci Frendrupa i Lindstroma koji odrađuju suspenzijju nakon što su dobili crvene kartone u utakmicama protiv Kopenhagena i Aarhusa. Ipak, to ne bi trebalo predstavljati problem jer je Brondy daleko kvalitetnija ekipa od Nordsjaellanda.

Brondby je na posljednjih šest utakmica savladao Nordsjaelland, a za poraz od ove ekipe ne znaju na posljednjih 15 susreta. Brondby je savladao ekipu Nordsjaellanda kod kuće na posljednjih sedam susreta i danas kad se bore za titulu nema razloga da ne nastave taj niz.

Utakmicu možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je ovu utakmicu uvrstila u svoju ponudu. Tako je kvota na pobjedu Brondbya 1,40, neriješeno 4,80, a na Nordsjaelland 7,75.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Loading...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak