Na Bjelašnici počinje 17. Number 1 Sarajevo Basketball Camp

Radiosarajevo.ba

U nedjelju, 5. jula, počinje najveći košarkaški kamp u Bosni i Hercegovini – Number 1 Sarajevo Basketball Camp. 17. godinu u nizu KK Realway tradicionalno organizuje festival košarke na Bjelašnici, a potpisom ugovora o poslovno – tehničkoj saradnji između KK Realway i OKK Spars, ove godine organizator kampa je Spars Realway pod pokroviteljstvom bh. brenda sportske opreme – Number 1.


Kamp koji je tradicionalno održavan u junu, zbog pandemije COVID–19 pomjeren je za juli, a sve uz odobrenja nadležnih institucija.

Također, kapacitet svake od tri smjene koje će biti organizovane je umanjen za 30 posto kako bi se ispoštovale sve preporučene mjere opreza.

Foto: Radiosarajevo.ba: KK Realway organizira festival košarke

Kamp će trajati od 5. jula do 24. jula, a učesnici će biti podjeljeni u tri smjene. Prva smjena počinje u nedjelju 5. jula, a završava 11. jula.

Druga smjena će trajati od 12. do 18. jula, a treća od 18 do 24. jula 2020. godine.

Prijave su zatvorene za prvu i treću smjenu s obzirom na to da su popunjeni kapaciteti, a prijaviti se možete još u drugu smjenu najvećeg košarkaškog kampa u Bosni i Hercegovini.


Iz kluba najavljuju da će kao i svake godine kamp imati goste iznenađenja, pregršt zabavnog i edukativnog karaktera, kao i nagrade za najbolje učesnike.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak