Podcast s Armom: Samira Čaušević otkriva tajne porodičnih konstelacija

Radiosarajevo.ba
Podcast s Armom: Samira Čaušević otkriva tajne porodičnih konstelacija

Dobrodošli u još jedno uzbudljivo poglavlje našeg Podcasta s Armom, gdje vam predstavljamo duboke i posebne priče o životu, ljubavi i ličnom rastu. Danas nam se pridružuje posebna gošća, Samira Čaušević, sistemska i porodična konstelatorica, kao i terapeutkinja, koja će nas provesti kroz intrigantni svijet porodičnih konstelacija.

Zajedno ćemo otkrivati tajne porodičnih konstelacija - šta su, kako se izvode i na koji način mogu oblikovati naše živote. Samira će nas voditi kroz svoje iskustvo i pokazati nam kako ova moćna tehnika može pružiti dublje razumijevanje ličnih i porodičnih dinamika.

U ovoj epizodi ćemo se suočiti s pitanjem transgeneracijskih trauma i istražiti kako prošla iskustva naših predaka utiču na naše sopstvene živote. Samira Čaušević će nam pomoći shvatiti važnost suočavanja s tim traumama, a vodićemo i razgovor o procesima razrješenja i ozdravljenja.

A, što se tiče leptirića u stomaku i tog osjećaja kad upoznamo neku posebnu osobu, razgovarat ćemo o tome zašto ponekad treba "pobjeći glavom bez obzira". Otkrit ćemo kako nas emotivne veze oblikuju, istražujući kako ljubav i odnosi postaju ključni dijelovi naše lične konstelacije.

Pratite nas u ovoj epizodi punoj dubokih spoznaja, emocionalnih putovanja i inspiracije za sopstveni lični razvoj. Armina strast i Samirina ekspertiza obećavaju nezaboravno iskustvo, prepuno priča o životu, ljubavi i svemu između.

Podcast možete pratiti na Youtubeu, Instagramu, Facebooku, Spotifyu, Deezeru, Google Podcastima, Apple podcastima i drugim streaming platformama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak