Lutrija BiH na Festivalu ulične umjetnosti: Dođite po nagrade!

Promotivni tekst
Lutrija BiH na Festivalu ulične umjetnosti: Dođite po nagrade!
Narednog vikenda, 23. i 24. jula, u Sarajevu, u ulici Radićeva bit će održan “Festival ulične umjetnosti” 2016.

Lutrija BiH je podržala ovaj događaj i još jednom pokazala da je podrška kulturnim dešavanjima važan segment društveno odgovornog poslovanja. Predstojeći festival će građanima ponuditi mnogo kvalitetnog i bogatog sadržaja. Umjetnici će imati priliku da predstave svoja umjetnička djela, performansi, koncerti i još mnogo zanimljivog  sadržaja.

Lutrija BiH će u subotu, 23. jula svim posjetiocima Festivala  dijeliti besplatnu uplatu jedne kombinacije za igru SuperLOTO, koju će igrači moći realizovati na uplatno-prodjnom mjestu koje će biti postavljeno u Radićevoj ulici.

U nedjelju, 24. jula, Lutrija BiH će svim posjetiocima dijeliti po jedan vaučer u vrijednosti od 5 KM za uplatu igara putem interneta.  Način da se osvoji besplatni vaučer jeste da svaki zainteresirani igrač prođe postupak registracije na uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH koje će se samo za ovu priliku nalaziti u ulici Radićeva. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak