Tiktoker savjetuje da ovako otvarate konzerve: "Kašika je sve što trebate"

1
Radiosarajevo.ba
Tiktoker savjetuje da ovako otvarate konzerve: "Kašika je sve što trebate"

Ako kod kuće nemate otvarač za konzerve, nema razloga za brigu. Postoji jednostavan način na koji možete otvoriti konzerviranu hranu.

Kuharski stručnjak nedavno je na TikToku otkrio jednostavan način otvaranja konzervi pomoću nečega što svako ima u svom domu. Ispostavilo se da je sve što vam treba obična kašika.

Stručnjak je u videu pokazao da možete koristiti kašiku za otvaranje konzervi. Sve što trebate učiniti je kašikom zagrebati po vrhu limenke te malo pri tome pritisnuti.

Srbijanski mediji raspisali se o teškom životu hrvatske sportistkinje: 'Mnogo se napatila'

"Uopće neće trebati dugo da se stvori mala pukotina. U nju stavite kašiku, pritisnite i otvorite konzervu", objasnio je stručnjak.

Video je uskoro postao viralan i na stotine ljudi ostalo je zapanjeno činjenicom da nikada prije nisu čuli za metodu otvaranja konzerve kašikom.

@woodsboundoutdoors

Replying to @julienhuot975 Open a can with a spoon #fyp #foryou #survival #lifehack #survivalhacks

♬ original sound - woodsboundoutdoors

"Volio bih da sam to znao kad nisam imao otvarač za konzerve, a konzervu graha sam otvorio žiletom. To nije bilo zabavno", "To je dobro znati", "Hvala. Nisam ovo znala", komentirali su oduševljeni tiktokeri, piše Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak