Domaćica otkrila neobičan izvor neprijatnog mirisa u frižideru: Svi trebaju ovo provjeriti

0
Radiosarajevo.ba
Domaćica otkrila neobičan izvor neprijatnog mirisa u frižideru: Svi trebaju ovo provjeriti

Održavanje kućanskih aparata noćna je mora svake domaćice. No, kada se počne širiti nesnosan smrad, shvatite da se nešto mora učiniti.

Jeste li se ikada susreli s neugodnim mirisom iz frižidera, a ne možete pronaći uzrok? Jedna se žena susrela s istim problemom, a zatim je otkrila skriveni odjeljak u svom frižideru koji je uzrokovao problem.

Snimku je podijelila na Tik Toku, a priznala je da je izvor "odvratnog smrada" otkrila tek kada je pogledala iza frižidera i pronašla skriveni dio koji je ličio na posudu, piše Mirror.

Pogođeno fudbalsko igralište u Izraelu: Devet mrtvih, među njima i djeca

U naslovu svog viralnog videa napisala je: "Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako da, kada ste ga zadnji put očistili? Ovaj spremnik nalazi se u stražnjem dijelu vašeg frižidera i vrlo je vjerojatno uzrok neugodnog mirisa."

Na snimci se vidi kako žena vadi posudu sa stražnje strane frižidera, a nakon pretrage otkrila je i crijevo koje se slijevalo niz stražnju stranu zbog čega se osjećao neugodan miris.

@cleaningmummy

did you know there was a fridge tray ? how did you find out ? when did you last clean it ? #fridgesmell #fridgeclean #smel #fyp #cleantok #fridgecleaning #smellyfridge #viral #cleaninghack #cleaninghacks #cleaningmummy

♬ original sound - Cleaning Mummy

Objasnila je i da hladnjak treba malo povući prema naprijed, ići skroz do dna i tamo pronaći cijev koja se spušta prema dolje, a sve što curi iz frižder treba iscuriti u posudu.

"Moj i nije bio tako loš jer je novi frižider pa sam uspjela ubaciti unutra krpu i dobro prebrisati. Ako bilo što dospije dolje, smrdjet će odvratno, pa je jako važno to očistiti. Nemojte to zaboraviti", rekla je TikTokerica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak