Žena otišla u wc i zatekla neželjenog gosta: 'Bolje ga ne dirajte, mogli biste završiti kod doktora'

1
Radiosarajevo.ba
Žena otišla u wc i zatekla neželjenog gosta: 'Bolje ga ne dirajte, mogli biste završiti kod doktora'

Iz kompanije Sunshine Coast Snake Catchers objavili su snimku za koju su napisali da otprilike objašnjava kakav je život u Australiji.

Snimka je nastala u jednom domu u gradu Buderimu, a u pomoć ih je pozvala vlasnica kuće. Rekla im je kako je podigla poklopac zahodske školjke, unutra ugledala nešto smeđe, pa je brzo u strahu poklopila i još na nju stavila vazu. Tada ih je pozvala u pomoć.

"Od svih mjesta u kućanstvu, nas je dopalo da radimo u wc školjci", napisali su uz snimku na kojoj se vidi kako njihov hvatač izvlači smeđeg guštera.

Barbarez otkrio karte za Njemačku i Mađarsku: Jedno novo ime i nekoliko iznenađenja

Na tom kontinentu ovakve stvari nisu rijetkost. Kroz ventilacijske odvode im ulaze razne životinje koje uglavnom traže zaklon od vrućina.

Zbog toga ih se veoma često nalazi u toaletima - nekada su u školjkama, drugi put u kadama, na zastorima, pločicama...

Danima je mučio smrad u prostoriji, a kada je pomakla veš mašinu zaprepastila se prizorom

Određen broj tih gmazova je bezopasan, no ljudima se ipak savjetuje da ih ne diraju sami. Čak i ako nemaju otrova, stvorenja se uplaše kad vide ljudi, pa svejedno mogu ugristi. Takve rane obično zahtijevaju posjet doktoru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak