Radnici čistili kauč, a onda iz njega ispalo ovo: 'Skoro smo dobili srčani udar'

0
Radiosarajevo.ba
Radnici čistili kauč, a onda iz njega ispalo ovo: 'Skoro smo dobili srčani udar'
Foto: Kolaž / Gmaz

Postoje neke stvari koje možemo očekivati da se nalaze u namještaju kojeg je neko poklonio prodavnici, oni ga uredili, a mi ga kupujemo za relativno sitan novac. Recimo, možemo očekivati kakvu skrivenu dječju igračku, možda lopticu koju je mačka sakrila u rupu koju je izgrebala ili, ako smo baš sretnici, skriveni novac.

No, ima stvari koje ne očekujemo. Ni mi, a ni zaposlenici prodavnice. No, iz britanskog Cunninghame Furniture Recycling (CFRC) obavijestili su javnost kako su se njihovi radnici, koji su čistili sofu koja im je donirana i spremali je za novi dom, premrli od straha kad je veliki reptil odjednom iskliznuo iz namještaja, tik iza jastuka.

"Ovo otkriće je gotovo dovelo do srčanog udara ljudi koji su čistili taj kauč. Nakon što je panika prošla, shvatili su da se stvorenje ne miče. Isprva nismo bili sigurni je li riječ o ostacima prave zmije ili samo igrački. Nazvali smo ljude koji su nam sofu poklonili i oni su nam rekli kako su je i oni kupili rabljeni namještaj, no da nisu imali zmiju ljubimca, a niti bilo kakve igračke u obliku zmije. Zbog toga nemamo pojma što je ovo zapravo", objavili su iz CFRC-a na Facebooku.

Snijeg u aprilu: Zimska mećava na Vlašiću, pogledajte snimak

Snijeg u aprilu: Zimska mećava na Vlašiću, pogledajte snimak

No, poručili su ljudima da ovakav incident ne bi trebao obeshrabriti njihove kupce. Ko god da je iskoristio objavu o potencijalnim ostacima zmije u kauču da ljude pozove da ipak kupuju kod njih rabljeni namještaj, jer je povoljan, možda ne bi trebao raditi taj posao.

Nakon takve reklame, mnogi nikada više neće kročiti u prodavnicu s ovakvim namještajem, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije