Tiktokerica pronašla kauč na ulici, ostala u čudu kada je shvatila koliko vrijedi

0
Radiosarajevo.ba
Tiktokerica pronašla kauč na ulici, ostala u čudu kada je shvatila koliko vrijedi
Foto: Kolaž / Kauč

Žena iz New Yorka je na TikToku uzbuđeno podijelila činjenicu da je na ulici velikog grada pronašla kauč iz snova. Njenu su objavu uskoro preplavili komentari pratitelja koji su posumnjali da se tu radi o potencijalnoj noćnoj mori.

Amanda Joy u subotu je objavila video kauča, vjerujući tada da se radi o komadu francuskog brenda Roche Bobois. Do nedjelje njen je video imao preko 30 miliona pregleda. Ovakav kauč inače se prodaje za oko 8 hiljada dolara (14 500KM).

Oni koji su upoznati sa skupim brendom posumnjali su da kauč koji je pronašla nije autentičan, a neki su ga direktno nazvali "lažnjakom", jer su proučili materijal kauča.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

"Ovo nije pravi Roche Bobois, vidim to samo po tkanini, ali mislim da se lažne imitacije prodaju za oko 1-2 hiljade dolara. I to je dobar pronalazak", piše u jednom komentaru.

Drugi su se više brinuli jer bi kauč s ceste mogao biti pun stjenica ili plijesni, budući da je Joy rekla da je kauč pronašla na cesti, te da je tad bio mokar od kiše.

“Nemojte uzimati namještaj s ulice i stavljati ga sebi u dom", izjavio je jedan kreator na TikToku.

@yafavv.mandaa got my dream couch for free🥹 #nyc #nycapartment ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843)

Joy je naknadno objavila video na kojem sjedi na kauču u svojoj kući, piše SlobodnaDalmacija.

"Stajao je vani 24 sata kada sam ga pronašla, ja i moj tata smo ga očistili i ostavili u njegovom poslovnom prostoru dvije sedmice. Da su u njemu bube, već bi znali. Mislite što želite, bogati ljudi non stop kupuju novi namještaj - ovaj je bačen jer ima nekoliko ogrebotina koje sam ja prekrila jastucima", rekla je.

@yafavv.mandaa Replying to @Habibi the long awaited couch update 😙 #nyc #couch ♬ original sound - yafavvmandaa

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije