Danima je mučio smrad u prostoriji, a kada je pomakla veš mašinu zaprepastila se prizorom

0
Radiosarajevo.ba
Danima je mučio smrad u prostoriji, a kada je pomakla veš mašinu zaprepastila se prizorom
Foto: Collage / Pronašli uzrok smrada

Ženu je danima brinuo nepodnošljivi smrad u njenoj veš mašini, ali kada je otkrila od kuda dolazi ostala je zaprepaštena.

Amanda je prvo pregledala veš mašinu, ali u njoj nije bilo stvari koje bi mogle smrdjeti. A, onda je odlučila zamoliti svog supruga, Johna, da provjeri o čemu se radi.

Na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je John zeza s kliještima u ruci, ali nakon što pomakne veš mašinu više mu nije tako smiješno. "Moj Bože, je li prava? Je li živa?", upitala je Amanda, a zatim pokazala kako je izvor smrada bila uginula zmija.

Radnici ViK-a i u subotu na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju

Radnici ViK-a i u subotu na terenu: U ovim ulicama može doći do prekida u vodosnabdijevanju

"To čak nije bila prokleta veš mašina! Bože mili, koliko je dugo živjela ispod, kako se ovo dogodilo", zapitala se Amanda. U komentarima ljudi su brzo podijelili svoje zgražanje pa je tako jedna osoba napisala: "Preselio bih se i promijenio identitet kad bih ispod perilice vidio uginulu zmiju".

"Pogledala bih ispod veš mašine da se uvjerim da ispod nema mame", dodala je druga, a treća je izrazila svoje žaljene za mrtvom životinjom: "Sada sam tužna, je li zmija umrla? Jadna malena", javlja Vecernji.hr.

@mum_that_toks

If your laundry room still smells maybe check UNDER your washing machine 😳 I think it died when the heat pumps were running in our laundry for 5 days 😳 I made Johan check under every appliance in the house. New fear definitely unlocked 😭 #australia #queensland #laundrytok #washingmachine #snake #snakeinhouse #fyp

♬ original sound - Amanda (mum_that_toks)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije