Pregršt uzbuđenja za OVE znakove: Neki će imati posebna iznenađenja, a neki moraju biti oprezni

0
Radiosarajevo.ba
Pregršt uzbuđenja za OVE znakove: Neki će imati posebna iznenađenja, a neki moraju biti oprezni

Četvrtak, 5. septembar, prema zvijezdama će biti ostvarenje sna, a nekim znakovima i potencijalni znak za uzbunu.

Tri znaka će imati posebno lijepe dane, a neki će izazvati bijes okoline.

Pa da počnemo:

Iz Ambasade SAD za Radiosarajevo.ba o izmjeni nastavnog plana u RS: "Ugrožavanje stabilnosti u BiH"

OVAN

Danas više opreza u dogovorima. Malo ste impulsivni, nervozni, sve bi odjednom da završite, a to teško da će biti moguće. Ne raspravljajte se sa saradnicima, a pogotovo ne sa nadređenima. Partner vam dođe kao melem na ranu, piše Glossy.

BIK
 
Pojedinci pokušavaju da vas izbace iz takta. Nećete se vi tako lako dati, šta ste riješili da uradite, uradićete, pa makar se svi ostali pušili od bijesa. Sa emotivnim partnerom odlična situacija, a neki su raspoloženi i za malo flertovanja sa strane.

Ovim znakovima jesen donosi velike životne promjene: 4. septembra počinje najteži izazov

BLIZANCI

Vama je danas dan za ljubav i za druženje, a baš i nećete naročito biti raspoloženi za posao. Ono što mora da se odradi odradićete, ali bezvoljno. Na pameti vam je samo jedan dogovor i sve misli su vam kraj osobe sa kojom trebate da se vidite.

RAK

Vi ste danas zainteresovani za svoje lične obaveze. U poslovnom segmentu, uradićete ono što morate ili ono što vam odgovara, a sve ostalo ćete ostaviti za sutra ili prekosutra. Odlični odnosi sa ukućanima, sa partnerom sklad i razumjevanje.

LAV

Danas ste kao uključeni u struju. Osim toga, načuli ste da će u vašem radnom okruženju biti neko ko vam je poslovno veoma važan, i imate nameru da budete primjećeni. Susret sa osobom koja vam je jako simpatična. Flertovanje.

Najvažniji dani u septembru: Evo kakva uzbuđenja nam donose zvijezde za ove datume

DJEVICA
 
Suviše ste se angažovali na nekoj drugoj strani, i jedan poslovni dogovor potpuno zaboravili. Pokušajte da nađete opravdanje za svoj nemar. Kontakt preko posla sa nekim je natjerao sve leptiriće u vašem stomaku da se razlepršaju.

VAGA 

Jedan razgovor na poslu je probudio velike nade kod vas. Sigurni ste da će dogovor između vas i ovog klijenta biti spomenut kod nadređenog i računate da ćete makar biti pohvaljeni. Zadovoljni ste svojim učinkom. Emotivno – blago neraspoloženje.

ŠKORPIJA

Umjesto što ste neraspoloženi zbog stvari koje niste uspeli da odradite, ili neke rasprave sa kolegom, razmislite malo i o tome koliko ste drugih dobrih stvari uradili u toku dana. Nađite dodatnu utjehu u razgovoru sa voljenom osobom.

STRIJELAC

Posao funkcioniše kako treba, moguće je i da je neki novčić kapnuo neplanirano u džep, a na sve to – ljubav vam je baš obuzela srce i intenzivno razmišljate o nekom. Koristite ovaj dan maksimalno, sve će se nameštati baš u vašu korist.

Mladi mjesec u septembru za tri znaka donosi pravu ljubav: Sudbonosni susreti donose ozbiljnu vezu

JARAC

Dan neočekivanog. Doduše, neočekivano će ispasti i svađa između vas i kolege ili prijatelja, ali to je sada manje važno. Bitno je da ima iznenađenja u polju finansija, i to onih pozitivnih. Jedna će vas zanimljiva osoba kontaktirati i uljepšati ovaj dan.

VODOLIJA

Pred vama je interesantan dan kada biste trebali da se pokrenete prema svemu što želite. Naročito pod ovim podrazumjevamo emotivni plan. Ako ste za flertovanje i zavođenje, onda punom parom napred. Druga strana čeka vašu inicijativu.

RIBE

Dan je dobar za poslovne aktivnosti, ali ako ugovarate nešto sa osobama koje ne poznajete dovoljno, budite obazrivi. Želja da se što prije ostvarite, može vas natjerati da zaključite nepovoljan dogovor. Emotivno – ljubomora je proradila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak