Slavni astrolog tvrdi da za ovaj horoskopski znak krajem augusta počinje najbolja era u životu

0
Radiosarajevo.ba
Slavni astrolog tvrdi da za ovaj horoskopski znak krajem augusta počinje najbolja era u životu
Foto: Pixabay / Ilustracija / Novac i horoskop

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Pavel Globa, za kog se pročulo i van granica sovjetskih zemalja, istakao je da će kraj augusta, ali i početak septembar za jedan horoskopski znak biti period velike sreće.

Naime, ovo je trenutak kada za predstavnike datog znaka počinje nova era – ona u kojoj im se otvaraju sva vrata i pružaju im se nevjerovatne prilike.

Horoskop za kraj augusta i početak septembra posebno je povoljan za Bikove! Globa tvrdi da ih očekuju pozitivne promjene u svim oblastima života, pa evo kratke astro prognoze za naredne dane.

Velika potraga u BiH: Nestala 12-godišnja djevojčica

Velika potraga u BiH: Nestala 12-godišnja djevojčica

Bikovi će biti pravi miljenici sreće, a posebne dobre okolnosti pratiće ih u sferi finansija: mogući su veliki bonusi, dobici na nagradnim igrama, neočekivane povišice ili vraćanje nekih starih dugova. Globa akcentuje da će sreća u finansijama biti na duge staze, ali samo ako Bik bude zahvalan na onome što dobija i pametno troši novac. Zvijezde vam poručuju da budete aktivni i da se ne plašite hrabrih odluka! Sada je vrijeme da povučete poteze koji vam mogu donijeti dobre prihode na duge staze.

Čitav naredni period biće vrijeme važnih odluka i novih početaka, a očekuju vas prijatna iznenađenja i u karijeri i ličnom životu, ne samo na polju finansija. Bikovi će imati sreće i u ljubavi; ako ste sami, sasvim je moguće da ćete uskoro upoznati osobu sa kojom ćete uploviti vezu i koja će unijeti dobre emocije u vaš život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije