Ovim znakovima jesen donosi velike životne promjene: 4. septembra počinje najteži izazov

0
Radiosarajevo.ba
Ovim znakovima jesen donosi velike životne promjene: 4. septembra počinje najteži izazov
Foto: Pexels / Ilustracija

Najteži tranzit! Septembar 2024. donijet će sa sobom jedan od najvažnijih astroloških tranzita – povratak Plutona u znak Jarca.

Ovaj događaj obećava ozbiljne izazove za četiri znaka horoskopa. Pluton, planeta transformacije i moći, počet će svoju retrogradnost 4. septembra i ostati u Jarcu do 19. novembra 2024. Ovo se dešava nakon dugo vremena - Pluton će biti u ovom znaku, završavajući ciklus od 16 godina.

Pluton u Jarcu se tradicionalno povezuje sa sistemskim promjenama u društvu. Ovoga puta tranzit u posljednjim stepenima znaka može da izazove značajne pomake u sferi moći i kontrole. Moguće je da će neke zastarjele strukture izgubiti snagu, a počet će procesi koji zahtijevaju nove pristupe i rešenja. Ovaj period možete da smatrate konačnim testom snage svih promjena koje su se desile u proteklih 16 godina.

Tragičan gubitak: U Sarajevu preminula žena koja je više od godinu čekala na terapiju za karcinom

Tragičan gubitak: U Sarajevu preminula žena koja je više od godinu čekala na terapiju za karcinom

Retrogradni periodi su vreme za preispitivanje i usavršavanje procesa koji su već započeti. Iako stari problemi mogu da se vrate, to ne znači da se krećete unazad. Naprotiv, ovo je šansa da završite ono što ste započeli kako biste novom snagom ušli u budućnost. Iskoristite ovo vreme da analizirate i eliminišete slabe tačke u svom životu kako biste se konačno oslobodili svega što koči vaš razvoj.

Evo ko će doživeti najveće promjene:

Ovan

Pluton će utjecati na vašu desetu kuću karijere i društveni status. Možda će doći do promjena u profesionalnoj sferi koje će zahtijevati preispitivanje i ponovnu procjenu ambicija. Ovo je prilika za dubinsku analizu vaše karijere i njenog budućeg pravca.

Mladi mjesec u septembru za tri znaka donosi pravu ljubav: Sudbonosni susreti donose ozbiljnu vezu

Mladi mjesec u septembru za tri znaka donosi pravu ljubav: Sudbonosni susreti donose ozbiljnu vezu

Rak

Pluton će se vratiti u vašu sedmu kuću, što će uticati na oblast odnosa. Bit će pomenuti prošli sukobi i neriješeni problemi s ljudima u vašem životu. Ovo je vrijeme da se oslobodite toksičnih veza i njegujete zdrave odnose.

Vaga

Pluton aktivira vašu četvrtu kuću, koja je povezana s domom i porodicom. Unutrašnji sukobi ili stari porodični problemi mogu ponovo da se pojave. Ovo je vrijeme da preispitate svoje porodične odnose i stvorite stabilnije okruženje.

Jarac

Pluton će ponovo ući u vašu prvu kuću, aktivirajući ličnu transformaciju. Možda ćete biti pod pritiskom starih pitanja u vezi sa samoidentitetom i ciljevima. Možda ćete morati da napustite zastarjele ideje o sebi i prihvatite novu verziju svoje ličnosti, piše Krstarica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije