Pet znakova kojima će prelazak Venere u znak Djevice donijeti sreću u ljubavi i novčane prilive

0
Radiosarajevo.ba
Pet znakova kojima će prelazak Venere u znak Djevice donijeti sreću u ljubavi i novčane prilive

Venera je 25. augusta promijenila svoju poziciju i prešla u trenutno vladajući znak Djevice.

Vladajuća planeta Djevice jeste Merkur, koji se na sjajan način preklapa sa Venerom, te u kombinaciji ta dva donose pozitivne promjene. Ipak, od ukupno 12 izdvaja se pet znakova Zodijaka koje očekuje posebna sreća u ovom periodu Venerinog boravka u Djevici.

Djevica

Severina oduševila novom objavom o incidentu na granici

Osobe rođene u znaku Djevice očekuje period kada će njihov šarm, ljepota i atraktivnost dostići svoj maksimum. Dok god je Venera u vašem znaku, treba da radite na sebi i svom ličnom razvoju. Vaša otvorenost i direktnost doći će do izražaja, što je idelano iskoristiti za potencijalne uspjehe na poslu, u ljubavnim odnosima ali i samoosvješćivanju. Ovo je idealno vrijeme da uplovite u brak ili romantičnu vezu.

Bik

Venera je planeta koja vlada osobama rođenim u zemljanom znaku Bika. To znači da će Bikovi u ovom periodu profitirati iz trenutne pozicije Venere i to na ljubavnom, kreativnom i finansijskom planu. Ovo je idealno vrijeme da započnete romantičnu vezu sa nekim ko vam se dopada. Ako ste već u ljubavi, možete očekivati vjeridbu. U ovom periodu bit ćete naročito kreativni i umjetnički nastrojeni.

Jarac

Još jedan zemljani znak imat će benefite od trenutnog položaja Venere, a u pitanju je Jarac. Za osobe rođene u ovom znaku ovo je dobro vrijeme da se posvete svojim karijerama i uspostavljanju dugoročnih ciljeva. Uz samo malo truda lako biste mogli da dobijete unapređenje ili povišicu na poslu, a oni Jarčevi koji su nezaposleni uskoro bi mogli da dobiju poziv koji će im promijeniti život iz korijena.

Veliki novčani horoskop za septembar: Jedan znak će otplatiti stare dugove, a drugi zaraditi

Škorpija

Ova tranzicija će pomoći osobama rođenim u znaku Škorpije da se emotivno oporave i preporode svoj društveni život. U narednom periodu oporavljat ćete se od prethodnih emotivnih veza koje su vam nanijele rane, tako da ćete pronaći svoj balans i moći ćete iz potpuno nove perspektive da se otvorite ka novim ljudima i odnosima u svom životu.             

Rak

Nagli napredak u komunikaciji sa okolinom bit će primjetan kod osoba rođenih u znaku Raka u narednom periodu, naročito kada su intimne veze u pitanju. Rakovi će biti glasni i jasni kada su u pitanju njihove želje i potrebe, što će povoljno uticati na rješavanje problema i jačanje veza sa njihovim najbližima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak