Muškarac koji tvrdi da je stigao iz budućnosti "otkrio" kad počinje 3. svjetski rat

Radiosarajevo.ba
Muškarac koji tvrdi da je stigao iz budućnosti "otkrio" kad počinje 3. svjetski rat

Muškarac koji tvrdi da je putovao kroz vrijeme i stigao iz budućnosti "otkrio" je kada će početi Treći svjetski rat.

Tvrdnje stižu s YouTube videa u kojem čovjek - koji se zove Michael Phillips - priča o budućnosti.

"Michael" tvrdi da je rođen 2043. godine i kaže da zna koje su najveće prijetnje s kojima će se čovječanstvo suočiti u narednim godinama.

On tvrdi da će nuklearni rat između SAD i Sjeverne Koreje buknuti 2019, no naglašava da će biti brzo okončan i to nakon što Amerikanci ubiju Kim Jong-una. On nastavlja s pričom da će ovaj nuklearni sukob odvesti svijet u Treći svjetski rat 2020, godine. S jedne strane će biti Rusija i Kina, a s druge SAD i Velika Britanija. Taj će rat, navodi on, biti žestok i brutalan, ali neće dugo trajati.

"Milioni će stradati. Koristit će se nuklearna oružja, ali u limitiranom kapacitetu - samo vojna oružja", priča čovjek koji kaže da će Trump pobijediti i drugi put na izborima za američkog predsjednika.

Pokušat će i treći put, ali neće uspjeti, a onda će i Oprah Winfrey pokušati da bude predsjednica. Neće uspjeti, već će novi američki predsjednik biti izvjesni Macintosh.

Također, kako ističe, 2075. godine globalno zatopljenje će žestoko utjecati na planetu, a sve zbog toga što svjetske vlade do tada neće učiniti ništa po ovom pitanju.

On tvrdi i da je zbog napada 11. septembra na SAD spriječen civilni rat, koji je trebao izbiti 2008. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak