Muškarac tvrdi da se vratio iz 2075.: Otkrio kada će početi Treći svjetski rat

Radiosarajevo.ba
Muškarac tvrdi da se vratio iz 2075.: Otkrio kada će početi Treći svjetski rat
EPA / Ilustracija

Najnoviji "povratnik iz budućnosti" koji se predstavio kao Michael Phillips tvrdi da je rođen 2043. godine te da je doputovao u naše vrijeme iz 2075. kako bi upozorio čovječanstvo na skorašnji početak Trećeg svjetskog rata.

U video snimku objavljenom na YouTube kanalu Apex TV ispričao je da će se u 2019. dogoditi kratak nuklearni rat između SAD-a i Sjeverne Koreje koji će završiti nakon što Amerikanci ubiju Kim Yong-una.

Posljedice toga dovest će navodno do Trećeg svjetskog rata u kojem će Rusija i Kina ratovati protiv Velike Britanije i Amerike.

"Uključit će se još nekoliko zemalja, no to će biti vrlo kratak i brutalan rat. Trajat će samo tri godine. Poginut će milioni ljudi, a bit će korišteno i nuklearno oružje ograničenog kapaciteta", kaže on.

Također je ispričao da će Donald Trump osvojiti još jedan mandat za predsjednika SAD-a, ali će u trećem pokušaju izgubiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije