Dame iznad 50 novi su hit na Instagramu

Radiosarajevo.ba
Osježavajuća i ohrabrujuća činjenica jeste da sve više žena iznad 50 godina koristi Instagram u svrhu izražavanja svoje modne kreativnosti.

U nastavku vam donosimo pet žena iznad 50 koje nas iz dana u dana oduševljavaju svojim stilom.

Erni Stollberg, 96

Poznata po suradnji s austrijskim modnim butikom Park Wien čiji je regularni model već godinama. Erni Stollberg u svakom trenutku izgleda kao da je spremna za izlazak na modnu pistu

Renia Jaz, 52

Iako je počela objavljivati tek prije pola godine, u kratkom roku uspjela je okupiti veliki broj obožavatelja i osvojiti sve svojim eksperimentalnim stilom i kombiniranjem aktualnih trendova. 

Lyn Slater, 64

Poznata kao Accidental Icon, ova profesorica socijalnog rada postala je prava internetska senzacija kada se prije godinu dana pojavila kao zaštitno lice za Mango. Iz dana u dan se na njenom Instagram profilu možete inspirirati avangardnim kombinacijama i eksperimentalnim i subverzivnim stilom odijevanja. 

Lou Kenny, 59

Stil Lou Kenny je jednostavan, opušten i to je čini toliko posebnom, a sama za sebe kaže da njena odjeća odražava sve ono što njen život jest. 

Jenny Kee, 71

Riječ je o australskoj dizajnerici zavidne karijere. Njen dizajn nosila je i princeza Diana, a Jenny danas zahvaljujući Instagramu vraća boju i vedrinu u život i inspirira svojim šarenim odjevnim kombinacijama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak