Žena (74) za koju tvrde da ne može ostarjeti fotografijom šokirala javnost

1
Radiosarajevo.ba

Slavna dizajnerica Vera Wang (74), za koju mnogi kažu da je "otkrila izvor mladosti", ponovno je šokirala javnost najnovijom fotografijom na kojoj pozira sa svojim kćerkama za Božić.

74-godišnja modna dizajnerica, koja stoji iza nekih najimpresivnijih holivudskih vjenčanica, podijelila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s Ceciliom Becker (33) i Josephine Becker (30), a njih tri izgledaju kao tri sestre!

Vera je pritom nosila vlastitu kreaciju - dugu, sjajnu plavozelenu haljinu koju je upotpunila velikim cvjetnim detaljem na ramenu. Sestre Becker također su nosile kreacije s majčinim potpisom koje su šivane po mjeri i u istoj živopisnoj boji.

Real Madrid je u polufinalu: Džanan Musa ponovo fenomenalan

"Ja i moje cure...!!! Tako smo sretne zajedno...", napisala je u opisu fotografije koju je podijelila na društvenim mrežama i pritom oduševila svoje pratitelje.

"Izgledaš senzacionalno! Umjesto majke i dvije kćerke ja vidim tri prekrasne sestre", glasio je jedan od komentara ispod objave.

Vogue odabrao najbolje odjevene slavne žene u 2023.

Ranije ove godine, Wang je otkrila tajnu njene vječne ljepote: ispijanje votke i jedenje McDonal'sa, kao i to što je non-stop zauzeta poslom. Wang kaže kako svoj izgled održava mladolikim jer "naporno radi na sebi".

Podsjetimo, Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji bila je 16 godina, nakon čega je otišla na mjesto glavne dizajnerice modne kuće Ralph Lauren. Na aveniji Madison je 1990. godine otvorila prvu trgovinu svog brenda, a postala je jedna od najpoznatijih dizajnerica vjenčanica na svijetu, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak