Beckhamov neobični božićni dar: Poklon ga je oduševio, a nije ni blizu luksuzu

1
Radiosarajevo.ba
Beckhamov neobični božićni dar: Poklon ga je oduševio, a nije ni blizu luksuzu
Foto: Kolaž / David Beckham

Umirovljeni nogometaš, David Beckham (48), koji već uživa u svojim košnicama, pčelama i medu, sada je pronašao novu strast.

Nedavno je pokazao svoj prizemljeni pristup životu u dokumentarnoj seriji na Netflixu. Unatoč svom značajnom bogatstvu, Beckham očigledno cijeni jednostavnost života u prirodi.

Ovog Božića, Beckham je iznenađenjem dobio kokošinjac s kokošima kao poklon. Na fotografijama koje je podijelio s obožavateljima, može se vidjeti kako s osmijehom hrani kokoši, noseći pritom kapu u božićnom duhu.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Njegova supruga Victoria snimala je ovaj trenutak, vješto se izmještajući od živahnih pernatih stanovnika.

U videu, Victoria se pitala: 'Šta pokloniti Davidu za Božić?' Obožavatelji su oduševljeni gestom i čestitali paru na dugogodišnjem braku, ističući kako je Beckhamov novi poklon odražavao njegovu jednostavnost i skromnost.

David i Victoria Beckham dijele život već 24 godine. Kroz razne izazove, uključujući javne prepreke poput prevara i afera, njihova ljubav izgleda nepokolebljivo.

Uz četvero djece - sinove Brooklyna (24), Romea (21), Cruza (18) te kćer Harper (12) - par ostaje snažan primjer dugotrajne i otporne ljubavi, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije