Victoria Beckham otkrila svoju skrivenu tajnu: 'Da David vidi, tražio bi razvod!'

0
Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham otkrila svoju skrivenu tajnu: 'Da David vidi, tražio bi razvod!'
Foto: EPA-EFE / David i Victoria Beckham

U nedavnom razgovoru, bivša članica Spice Girls, modna dizajnerica i supruga Davida Beckhama, Victoria Beckham, otkrila je svoju dugogodišnju tajnu vezanu uz beauty rutinu koju je skrivala od svog supruga.

Nekadašnja pjevačica, koja je sada prepoznatljiva po svojoj strasti prema modi, priznala je da je opsjednuta svojim obrvama. Victoria, poznata i kao Posh Spice, otkrila je da njen suprug David nikada u životu nije vidio njene prirodne obrve.

"Opsjednuta sam svojim obrvama", izjavila je Victoria Beckham u intervjuu za Allure, dodajući: "Moj suprug me nikada nije vidio bez nacrtanih obrva." Istaknula je važnost obrva na svom licu te je šaljivo izjavila da bi David, kad bi je vidio bez nacrtanih obrva, vjerojatno zatražio razvod braka.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

U YouTube videu s vizažisticom Lisom Eldridge, Beckham je podijelila svoju predanost obrvama, čak izjavivši da bi, da se nađe na pustom otoku, jedina stvar koju bi ponijela bili preparati za obrve.

Ova izjava otkriva koliko Victoria pridaje važnosti svom beauty ritualu, posebno svojim neizostavnim obrvama, piše tportal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije